alikh1360 ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 با سلام فروشگاه لوازم خانگي كرج كالا ممنون ميشم نظراتشون رو دوستان بگن http://karajkala.com / نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 بخش واحد پول سایتتون رو غیر فعال کنید چون فقط برای فروشگاه هایی مناسبه که در کنار ارز ایران پرداخت با دلار و یورو و ... دارند. برای ریال و تومان کاربردی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در فروردین 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 ممنونبه چه صورتی حذف میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 ماژول "بخش واحد پول" یا همون "blockcurrencies" رو غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 شما که قالبتون ریسپانسیو هست فکر کنم بهتر باشه نسخه موبایل را غیر فعال کنید . چون الان من با گوشی رفتم توی سایتتون و نسخه موبایل برای من باز شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .