alikh1360 ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 با سلام بنده برای قسمت حامل ها 4 منطقه دورن شهری، درون استانی، برون استانی همجوار و برون استانی غیر همجوار رو تعریف کرد. بعد استانها را به اون منطقه ها متصل کردم. سه حامل تعریف کردم: 1. حمل توسط پیک داخل استان البرز (درون استانی) که رایگانه 2. پست سفارشی و 3. پست پیشتازمحدوده وزن ها رو هم بر اساس تعرفه شرکت پست تعریف کردم. برای دو تا از محصولات در قسمت ارسال صفحه محصولات، وزن و ابعاد تعریف کردم و برای سایر محصولات هیچ وزنی تعریف نکردم. ---------------------------------------------------------- مشکل اینجاست: 1. برای اون دو محصول که وزنشون تعریف شده در سبد خرید فقط حامل رایگان نمایش داده میشه و سایر حامل ها مثل پست سفارشی و پیشتاز نشون داده نمیشه.2. برای سایر محصولات که وزن و ابعادی تعریف نشده واسشون در بخش محصولات، بالاترین قیمت تعرفه های پستی محاسبه میشه که البته دلیلش فکر میکنم به خاطر تنظیم حامل پست پیشتاز و سفارشی باشه (بالاترین هزینه تعیین شده). ------------------------------------------------------- مشکل رو چه طور باید حل کنم. ممنون میشم سریع راهنمایی بفرماییدآدرس سایت: karajkala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .