alikh1360 ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 با سلام بنده برای قسمت حامل ها 4 منطقه دورن شهری، درون استانی، برون استانی همجوار و برون استانی غیر همجوار رو تعریف کرد. بعد استانها را به اون منطقه ها متصل کردم. سه حامل تعریف کردم: 1. حمل توسط پیک داخل استان البرز (درون استانی) که رایگانه 2. پست سفارشی و 3. پست پیشتازمحدوده وزن ها رو هم بر اساس تعرفه شرکت پست تعریف کردم. برای دو تا از محصولات در قسمت ارسال صفحه محصولات، وزن و ابعاد تعریف کردم و برای سایر محصولات هیچ وزنی تعریف نکردم. ---------------------------------------------------------- مشکل اینجاست: 1. برای اون دو محصول که وزنشون تعریف شده در سبد خرید فقط حامل رایگان نمایش داده میشه و سایر حامل ها مثل پست سفارشی و پیشتاز نشون داده نمیشه.2. برای سایر محصولات که وزن و ابعادی تعریف نشده واسشون در بخش محصولات، بالاترین قیمت تعرفه های پستی محاسبه میشه که البته دلیلش فکر میکنم به خاطر تنظیم حامل پست پیشتاز و سفارشی باشه (بالاترین هزینه تعیین شده). ------------------------------------------------------- مشکل رو چه طور باید حل کنم. ممنون میشم سریع راهنمایی بفرماییدآدرس سایت: karajkala.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده