alireza1375 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 با سلام.من تمام محصولات پیشفرض سایت را پاک کردم ولی در فاکتور آن چنین مواری هست مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 فاکتور چه ارتباطی با محصولات پاک شده داره دوست من؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1375 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 فاکتور چه ارتباطی با محصولات پاک شده داره دوست من؟خوب سوال من هم این است.من محصول را پاک کردم ولی با این وجود در فاکتور pdf و فاکتور انلاین نمایش می دهد!مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 خب فاکتوری که قبلا صادر شده که تغییری نمیکنه. با پاک کردن محصولات از سایت فاکتورهایی که قبلا صادر شدن که پاک نمیشن آخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1375 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 متوجه نشدید.من محصولات را پاک کردم ولی باز هم اینطوری است.مثلا همین الان سفارش دادم تو قسمت سفارشات نوشته(کنترل پنل): 3 هشدار وجود دارداین محصول موجود نیست Blouse - Color : White, Size : Mاین محصول موجود نیست Printed Summer Dress - Color : Yellow, Size : Mاین محصول موجود نیست Faded Short Sleeve T-shirts - Color : Orange, Size : S تو فاکتوری که همین الان صادر شد سه محصول بالا هست!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 حتمالا قبل از تغییر وضعیت سفارش محصولات رو پاک کردین.وضعیت رو به ارسال شده و یا حمل شده تغییر بدید احتمالا درست میشه.این هشدارها هم منطقی هست. شما سفارشی دارید که محصولات خریداری شده آن نیستند. اگر قصد پاکسازی سفارش ها و محصولات پیش فرض دارید ماژول pscleaner را نصب و اجرا کنید و مراحل را پیگیری نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1375 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 من توی دیتابیس چند جدول که که دارای این کلمات بودند را پاک کردم و درست شد.به نطرتون مشکلی پیش نمی آید؟البته تمام جدول هایی را که پاک کردم کامل بررسی کردم و فقط حاوی همین کلمات بودند و یک سری اعداد 1 و 2 داشتند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TOWHEN ارسال شده در اسفند 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 من همین مشکل رو دارم. هر مشتری هر چیزی که سفارش بده، دو سه تا از محصولای پیش فرض که من مدت ها پیش حذف کرده بودم به سفارش اضافه میشه!! وقتی این آیتم ها رو از سفارش مشتری حذف کردم جمع فاکتور به هم ریخت! لطفا به عکسا دقت کنید. جمع قیمت ها رو ببینید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 سلاماین به خاطر اینه که شما به طور دستی دیتابیس سفارشات رو دستکاری کردید یا با ماژول غیر استاندارد برخی سفارشها رو حذف کردید.میتونید تیکت بذارید تا بررسی بشه موفق باشید واکنش ها : دانوش و TOWHEN 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .