farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 من اومدم طبق تاپیک استفاده از یک ماژول در چند بلوک سایت - پرستاشاپ فارسی برای امتحان دوتاش کنم ماژولو که بهم خورد ماژول قبلیهرچقد پاک میکنم و نصب میکنم بازم درست نمیشه! تو دیتابیسم جدولی نداری دراپ کنمراهنمایی کنید چطوری نصبش کنم دوباره! ماژولش bannermanager نایس شاپ 2 که میخوام عکس بزارم میزنه ارور دیتابیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 اون روشی که ذکر شده برای ماژولهاي ساده هست ، هر ماژولي رو که نمیشه به همین سادگی کپی کرد حتی ممکنه اینکار باعث بشه که مجبور بشین کل پرستاشاپ رو از اول نصب کنید ، پس نزدیکترین بک آپ رو برگردونيد [emoji5] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 اون روشی که ذکر شده برای ماژولهاي ساده هست ، هر ماژولي رو که نمیشه به همین سادگی کپی کرد حتی ممکنه اینکار باعث بشه که مجبور بشین کل پرستاشاپ رو از اول نصب کنید ، پس نزدیکترین بک آپ رو برگردونيد [emoji5]هیچ راهی نیست؟ بکاپ برای دیروزه و من کلی محصول وارد کردملطفا یه راه دیگه بهم بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 بکاپم کردم بازم نشد! لطفا یکی کمک کنه گیره کارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلامهر دو ماژول رو حذف کنید و مجددا نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .