dadhp ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 سلاممن پرستا شاپ 1.6.0.6 همین انجمن رو ریختم بعد از کلی ادیت و غیره معلوم شد که این پرستا ایراد داره و نمیشه تو قسمت آدرس استان رو انتخاب کرد. کد پستی فیلدش نیست اما موقع اضافه کردن آدرس می گه حتما لازمه باشهچه راه حلی واسه این مشکل وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 پرستا ایرادی نداره دوست من بیشتر از 7000 کاربر دارن استفاده میکنناحتمالا تنظیمات کشور رو بدون این که دانش کافی داشته باشید دستکاری کردید یا فرم ثبت نام رو دستکاری کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 پرستا ایرادی نداره دوست من بیشتر از 7000 کاربر دارن استفاده میکنناحتمالا تنظیمات کشور رو بدون این که دانش کافی داشته باشید دستکاری کردید یا فرم ثبت نام رو دستکاری کردیدهیچ دست کاری صورت نگرفتهدست کاری بدون دانش کافی؟!خیرآی پی تونو بفرمایید ادد کنم خودتون ملاحظه بفرماییدحل شدنش خیلی واسم حیاتیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 آدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 آدرس سایتتون رو بدیدپیامهاتونو چک بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ma.alinouri ارسال شده در خرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 لطفا اگه مشکلتوم حل شده بگید منم همین مشکل رو با پرستا 1.6.0.13 دارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 به بومی سازی استان ها و مناطق مراجعه کنین باید زنجیر این ارتباط وصل باشهکار سختی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .