farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 چرا وقتی سایتو بر اساس کلمات کلیدی که تو بخش سئو وای صفحه ایندکی جستجو میکنم دیگر محتواها میاد بجای خود سایت؟چرا اینجوریه؟؟ خیلی ضایست اینجوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 برای این صفحات توضیحات متا وارد کنید . اگر کردین بلید صبر کنید گوگل اپدیت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 برای این صفحات توضیحات متا وارد کنید . اگر کردین بلید صبر کنید گوگل اپدیت کنهنه این مسئله ای نیست! میخوام مثلا اسم فارسی یا dragonstore,ir زدم لینک اصلی سایت رو نشون بده نه لینک صفحات مدیریت محتوا رو! من dragonstore.ir رو سرچ میکنم صفحه پشتیبانی رو میاره بجای صفحه اصلی فروشگاه!!!راه حلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 نظری ندارم. احتمالا مشکلی در تنظیماتتون یا فایل روبات وجود داره. منتظر نظر دوستانی که در این زمینه تخصص بیشتری دارند باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 کسی نظری نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سلاماین صفحات ابتدایی پرستاشاپه و احتمال میدم که شما مدتی سایتتون بدون محصول و موارد دیگه، آنلاین بوده و این صفحات زودتر ایندکس شده.با اینحال زیاد اهمیتی فکر نمیکنم داشته باشه چون کسی آدرس سایت شما رو سرچ نمیکنه و این کلمات هستند که دارای اهمیت هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .