hidden ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 سلاممدیران عزیز قالب پیشفرض پرستا 1.6 رو میشه کاری کرد که ریسپانسیو نباشه ؟امروز تو کافی نت سایت خودم رو باز کردم خیلی خیلی داغون بود ریسپانسیوش انگار با گوشی موبایل باز میکنی....راهی نداره این ریسپانسیو نباشه و تو ریزولیشن های مختلف سایت درست بالا بیاد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 ریسپانسیو بودن الان یک استاندارد هست. اگر که بخواین ریسپانسیو نباشه تقریبا باید دوباره قالب دیفالت رو از پایه بدون بوت استرپ طراحی کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 ریسپانسیو بودن الان یک استاندارد هست. اگر که بخواین ریسپانسیو نباشه تقریبا باید دوباره قالب دیفالت رو از پایه بدون بوت استرپ طراحی کنید!داداش والا تو ریزولیشن بالا خوب نشون میده پاایین باشه خیلی سایت به هم ریخته هست... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 بنده از قسمت قالب >لطفا، می خواهم آن را غیر فعال کنم.تیک میزنم و تنظیمات رو ذخیره میکنم بازم توی موبایل ریسپانسیو نشون میده... چیکار کنم ریسپانسیو نباشه تو موبایل و تبلت و.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 توضیح دادم دیگه یکبار. پست قبلیم رو مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 توی تنظیمات دلیل چی هست نوشته میشه برای موبایل و تبلت غیر فعال کرد !؟ خب ما هم میخوایم غیر فعال کنیم اما نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 اون قالب موبایل هست دوست من و ارتباطی با ریسپانسیو بودن نداره (کلا قالب جدایی برای موبایل هست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 اون قالب موبایل هست دوست من و ارتباطی با ریسپانسیو بودن نداره (کلا قالب جدایی برای موبایل هست)داداش منظورش از قالب موبایل چی هست ؟ الان سایت من iroption.com با موبایل باز میکنم فکر میکنم ریسپانسیو باز میشه و قالب موبایل نیست درسته ؟ چطوری میتونم قالب موبایلی رو روش بیارم بالا من گزینه های رو تو تغییرات قالب تغییر دادم فرقی نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 قالب موبایل در سایت های غیر ریسپانسیو کاربرد داره. برای نمونه پوشه themes/mobile در نسخه 1.5 رو مشاهده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
holywish25 ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 توضیح دادم دیگه یکبار. پست قبلیم رو مطالعه کنیدمیشه باز توضیح بدید ؟ منم میخوام حالت ریسپانسو رو کلا بردارم یه کمکی کنید خوب چرا نمیگید چیکار کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 قبل از هر چیز باید بگم نمیتونید قابلیت ریسپانسیو رو در نسخه 1.6 حذف کنید مگر با نصب قالب غیر ریسپانسیودوم این که حذف ریسپانسیو بودن سایت کاری کاملا غیر استاندارد هست و گوگل در حال حذف سایت های به اصطلاح غیر mobile-friendly در نتایجش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .