alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 سلام بنده مشكلي دارم با پرستا كه هر روز داره حساس تر ميشه:وقتي در محيط مديريت پرستاشاپ هستم و به صفحه جديدي ميرم براي مديريت، پرستا خارج ميشه از حساب كاربري و مجددا بايد وارد بشم و اين حالت گاهي بارها تكرار ميشه و نميشه مديريت كرد. نميدونم ايراد از هاست ميتونه باشه يا نه خواهش ميكنم راهنمايي بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 با مرورگرهای مختلف تست کردید؟تا جایی که من میدونم این مشکل هم میتونه از مرورگر باشه هم سرور و هم حتی ویندوز (مشکلی که خود من داشتم از ویندوزم بود که با رفرش مشکل حل شد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 لطفا از تکرار یک پست در تاپیک های مختلف هم بپرهیزید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 لطفا از تکرار یک پست در تاپیک های مختلف هم بپرهیزیدبله - حتمامتاسفانه تاپیکی با این عنوان پیدا نکردم و بقیه موضوعات مشابه بود. مجبور شدم تاپیک جداگانه بزنمبا تشکربا مرورگرهای مختلف تست کردید؟تا جایی که من میدونم این مشکل هم میتونه از مرورگر باشه هم سرور و هم حتی ویندوز (مشکلی که خود من داشتم از ویندوزم بود که با رفرش مشکل حل شد)با سلام بله با مرورگرهای مختلف تست کردم. منظورتون از رفرش کردن میندوز چیه؟اگه از هاست باشه باید چه کار کرد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 اگر با مرورگرهای مختلف تست کردید و مشکل پا برجا بوده نشون میده از مرورگر نیستبرای این که ببینید مشکل از ویندوزه یا نه میتونید از یک سیستم (کامپیوتر دیگه) تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا خیر؟برای تست هاست هم در یک پوشه دیگه در همین هاست پرستا رو نصب کنید ببینید در اون هم مشکل دارید یا خیر؟اگر هیچ کدوم از موارد بالا نباشه احتمالا تنظیماتی بهم خورده یا فایلی به اشتباه پاک شدهرفرش کردن ویندوز (البته در ویندوز 8 و 8.1) یعنی ویندوز رو به حالت اول و تازه در میاره بدون از دست رفتن فایل ها (گرچه نرم افزارهاتون پاک میشن) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 با عرض سلام دانوش جان من هم همین مشکل را دارم وقتی به قسمت مدیریت لاگین میشم بعد از 5 دقیقه هرجا کلیک میکنم دوباره قسمت لاگین ورود مدیریت میاد با چنتا بروزر امتحان کردم با چندین رایانه و در آخر هم با هاست صحبت کردم اونا می گن مشکل از ما نیست چون نسخه 1.5 بر روی همین است اوکی هست این مشکل فقط برای نسخه 1.6 لظفا یکی راح حلی پیدا کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 منوی مدیریت / تنظیمات در این صفحه کنترل آدرس IP کوکیها رو غیرفعال کرده و کش مرورگر خود را یکبار خالی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 بله بنده هم تا زمانی که از پرستا ۱.۵ استفاده میکردم چنین مشکلی نداشتم بعد از ارتقاء به ۱.۶ این مساله پیش اومد. آقا بهمن میشه بیشتر توضیح بدی، ip کوکی رو چه کار باید کنیم؟ خالی کردن کش رو بلدم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 با تشکر فراوان با راهنمایی آقا بهمن حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 با سلام ممنون آقا بهمن ظاهرا مشكل ما رفع شده بي نهايت سپاسگذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .