kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 سلام یه چند روزیه به یه مشکل اعصاب خورد کن برخورد کردمبنده قیمت هر محصول و تعداد اون رو (برای هر ویژگی "مثلا یه محصول در 2 رنگ موجوده تعداد هر رنگ رو می زنم 10") با استفاده از ماژول زیر آپدیت می کنم . ماژول آپدیت سریع قیمت و وزن محصولات وقتی میرم تو صفحه ی محولات می بینم تعداد رو با رنگ قرمز زده صفر مثل عکس زیر ولی وقتی داخل محصول می رم و مقادیر محصول رو بررسی می کنم تعداد همون 10 تاست مثل عکس زیر اول فکر کردم مشکل از کش مرورگره و اونو پاک کردم ولی نشد بعد گفتم شاید مشکل از کش پرستاشاپه و ماژول زیر رو دان کردم و کش رو خالی کردم پاک کردن کش پرستاشاپ ولی باز نشد .جالب اینکه تو صفحه ی محصول داخل فروشگاه نه دکمه ی خرید رو میاره و نه می نویسه این محصول موجود نیست عکس زیر خواهشا" کمک کنید اگه مشکل از ماژول باشه که این همه محصول که هر روز هم باید آپدیت بشن رو چکار کنم ؟؟؟البته یه ماژول دیگه تو بازارچه هست ولی خیلی گرونه می ترسم مشکل از اون هم نباشهببخشید طولانی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 دوستان راهنمایی کنید لطفا" ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 سلاماحتمالا انبار داری یا مدیریت موجودی رو فعال کردید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 اینا رو از کجا غیر فعال کنم ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 لطفا" راهنمایی کنید کارم خیلی گیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 کمک لطفا" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 یه عکس از داخل مدیریت و داخل یکی از محصولاتتون بدین از تنظیماتش . ندیده که نمیشه راهنمایی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 بدبختی از دیروز مدیریت هم باز نمی شه ... هی لود می کنه ولی باز نمی شه با اینکه خود سایت راحت بالا میادیه هفته ست 2 خط کد توی قالبم پیدا شده که ارور می ده و حجم ارور به صورت تصاعدی بالا میره به صورتی که بعد 4 روز کل هاست رو اشغال می کنهگفتم شاید مشکل از اون باشه [17-Feb-2015 15:31:07 Asia/Tehran] PHP Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 24 in /home4/hesecom/public_html/classes/Tools.php on line 1150 اینم خط 1150 از فایل tools $str = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9\s\'\:\/\[\]-\pL]/u', '', $str); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلامدر ابتدای عبارت preg_replace یک علامت @ قرار بدید . فکر میکنم مشکل حل میشه. فایل لاگ سرور رو هم کلا پاک کنید و ببینید مجددا این خطا رو ثبت میکنه یا خیر. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلامدر ابتدای عبارت preg_replace یک علامت @ قرار بدید . فکر میکنم مشکل حل میشه. فایل لاگ سرور رو هم کلا پاک کنید و ببینید مجددا این خطا رو ثبت میکنه یا خیر. موفق باشیدخدا خیرتون بده ... این یکی درست شد ... این ارور هم توی ارور قبلی گم شده بود قبلی 99 درصد حجم رو می گرفت این یکی تقریبا" 1 درصد[18-Feb-2015 18:27:31 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Class 'ganalyticsajaxModuleFrontController' not found in /home4/hesecom/public_html/classes/controller/Controller.php on line 135 اینم لاین 135 از فایل controllerreturn new $class_name($auth, $ssl); واقعا" ممنونیه عکس از داخل مدیریت و داخل یکی از محصولاتتون بدین از تنظیماتش . ندیده که نمیشه راهنمایی کردخدمت شما آقا بهمن ... این صفحه ی اصلی محصولات این داخل اون محصولی که تو عکس قبلی دورشو خط کشیدم : و اینم از صفحه ی محصول داخل فروشگاه : جالب اینه که نه می نویسه موجود نیست مثل محصولات دیگه و نه دکمه ی خرید رو میاره !!!برای درست شدنش یه روش عجیب هست و اون اینکه همه ی ویژگی هاش که تو این محصول رنگ سفید هست رو باید حذف کرد و دوباره براش تعریف کرد که منطقی نیست هربار ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 فکر می کنم مشکل از این ماژول باشه ... نظرتون چیه دوستان ؟http://ipresta.ir/forum/t4599-1-5-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88-%D9%88%D8%B2%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 نه ماژول مشکلی نداره و خیلیا مثل من دارن ازش به خوبی استفاده می کننبه نظر منم مشکل از مدیریت موجودیه که احتمالا روشنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 نه ماژول مشکلی نداره و خیلیا مثل من دارن ازش به خوبی استفاده می کننبه نظر منم مشکل از مدیریت موجودیه که احتمالا روشنهمدیریت موجودی رو از کجا غیر فعال کنم ؟ بله ... مدیریت موجودی رو غیرفعال کردم مشکل حل شد ممنون از شمافعال یا غیر فعال کردن مدیریت موجودی :تنظیمات > محصول هاسلامدر ابتدای عبارت preg_replace یک علامت @ قرار بدید . فکر میکنم مشکل حل میشه. فایل لاگ سرور رو هم کلا پاک کنید و ببینید مجددا این خطا رو ثبت میکنه یا خیر. موفق باشیدرامتین جان ممنون از شما ... این یکی هم اگه راهنمایی بفرمایید ممنون می شم ... این ارور توی ارور قبلی گم شده بود قبلی 99 درصد حجم رو می گرفت این یکی تقریبا" 1 درصد [18-Feb-2015 18:27:31 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Class 'ganalyticsajaxModuleFrontController' not found in /home4/hesecom/public_html/classes/controller/Controller.php on line 135 اینم لاین 135 از فایل controller return new $class_name($auth, $ssl); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 up....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اگر از ماژول Google Analytic استفاده نمی کنید اون رو غیر فعال کنید (ganalytics) ببینید مشکل حل میشه یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .