wallfa ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 با سلام و عرض ادب خدمت دوستان من آخرین نسخه پرستا فارسی از سایت دانلود و نصب کردم الان وقتی وارد بخش کاتالوگ و محصولات میشم و بعد روی ویرایش یک محصول می کنم به بخش مورد نظر میره و منو کنار نمایش میده ولی اصلا بخش ویرایش اطلاعات نمایش نمیده ! یه بررسی انجام دادم متوجه شدم جاوااسکریپت به درستی در این صفحه کار نمی کند . خواهشمندم راهنمایی فرمائید . من امروز تازه شروع به یادگیری پرستا شات نمودم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 چه خطای جاوا اسکریپتی دریافت می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wallfa ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 خطای خاصی نیست . خود به خود درست شد ، برام خیلی جالب بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 این طور مسائل که اصطلاحا خود به خود حل میشن معمولا به خاطر سرعت اینترنت شما یا سرعت سرور هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .