siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان و اساتید من به تازگی از 1.4.9 به 1.6 آپدیت انجام دادم و مدام دچار کرش DB میشم با ارور زیر : Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) از دوستان کسی هست بدونه علت چیه و جطور رفع میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 اینکه مربوط به آپدیت کردن نیست . سایت منم همین خطا رو هر روز صبح در یک محدوده مشخص میداد ( مثلا 10 تا 12 صبح ) به هاست زنگ زدم گفتن دارن فلان کار رو میکنن و جابجا میکنن و ... در کل با هاستتون تماس بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 بله مشکل از فضای سرور بود که پر شده بود .. ممنون از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در فروردین 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2016 با سلام من سایتم یک هفته هست که Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)رو میده و طی جستجویی کردم به پاسخ های گوناگون رسیدم که بعد یکی دو روز درست میشه از فضای نا کافی هست و ... من فضای هاستم یک گیگ هست که تا الان 187 پر شده و فضای خالی زیاد دارم .سروری که هاستم روش هست اشترکی هست ولی همه امکاناتش نامحدود هستاومدم دوباره پرستا نصب کنم با هر دیتابس جدید که درست میکنم میگه اتصال به دیتابیس امکان پذیر نیست .به نظر شما دوستان از چی میتونه باشه ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در فروردین 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2016 سلام حل شد از ورژن php بود که باید 5.3 باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .