hakem ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلام وقت همگی بخیر من قالب لئو تم مون سان رو خریداری نموده ام و هیچ گونه تغییری درهیچ قسمت پرستاشاپ یا قالب نداده ام و همه چیز بکر و دست نخورده است . وقتی که محصولی را به سبد خرید اضافه می کنم ، 2 بار در بلوک سبد خرید قیمت نمایش داده می شود .مانند عکسی که پیوست نموده ام . اگر قابلیت آزاکس سبد خرید پرستا شاپ رو غیر فعال نماید ، آنگاه قیمت فقط یکبار نمایش داده می شود اما دیگر سبد خرید آزاکس نیست و با روفتن موس روی آن ، فهرست محصوات نمایش داده نمی شوند . مشکل از کجا هست به نظر شما عزیزان ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hakem ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 از دوستان کسی تجربه ای در این مورد نداره عزیزان ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلامآدرس سایتتون ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hakem ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلام ، وقتتون بخیر وقتی محصول دمو به سبد افزوده میشه می بینیم 2 بار در بلوک کارت قیمت نمایش داده می شه و با رفرش می شه یک بار بعضی وقت ها و دوباره سریعا برمیگرده روی 2 مرتبه تکرار قیمت در بلوک سبد خرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hakem ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 به نتیجه ای نرسیدین دوستان ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلامآدرسی که دادی کلا با این تصویری که دادی متفاوته و مشکلی هم نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hakem ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 سلام ، به این دلیل که خودم درستش کردم دیشب ، مشکل از توابع فیلتر های آژاکس قالب خود لئو تم بود . به گروه لئو هم گزارش کردم مشکلشون رو . متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .