puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 با سلام اقا خواهشا اگه ممکنه یکی مشکل این جداول رو در پرستا 1.6 حل کنه اخه چطور در نسخه های قبلی به راحتی جدول میشد گذاشتولی الان نمیشه خدایش واسه همین موضوع ساده یکی از پر طرفدار ترین بخش های سایت من خوابیده من همیشه لیست قیمت روزانه اجناسو تو یک فایل اکسل تهیه و در فروشگاه کپی می کردم ولی الان پنج ماهه بعد از کوچ به 1.6 این کار کلا غیر فعال شده و پر بازدید ترین بخش سایت از بین رفته و مشتریام کم شدن نمی دنم چطور حالا با ارتقا میریت متن،محتوا اگه کسی راهی می دونه ممنون می شم این مشکلو حل کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 پیگیر این موضوع خواهم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 پیگیر این موضوع خواهم بود واقعا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 با سلام به راه حلی نرسیده اید هنوز دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 داریم بررسی میکنیم دوست من. در صورت امکان در نسخه جدید مشکل رو حل می کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 با سلام مشکل جداول هنوز حل نشده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .