turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 یه سوال برای پرستاشاپ Innodb بهتره یا myisam ؟؟ لطفا جواب قطعی بدید ، ممنون؟در ضمن مکنه مشکل من تو نصب پرستاشاپ و خطا در ایجاد پایگاه داده مربوط به نسخه ی php هاستم باشه ، به نظرتون کدون نسخه بهتره ، ؟؟ اینم مشخصات هاستم http://8pic.ir/images/71r9rvnekldzlpmjr9ri.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 بهتر بودن بستگی به فاکتورهای زیادی داره و نمیشه قطعی گفت . حتیمیشه گفت سایز دیتابیس و بزرگی فروشگاه و اینکه چند تا محصول خواهد داشت و .. هم رو این مورد تاثیر میذاره . اما در کل توصیه میکنم اگه مبتدی هستید و فروشگاهتون هم فروشگاه زیاد بزرگی نخواهد بود Myismam رو انتخاب کنید و اگر برعکس این خواهد بود Innodb رو انتخاب کنید .اگه فروشگاهتون رو زیاد آپدیت خواهید کرد و دائما بروزرسانی میکنید بازم Innodb بهتره .در مجموع Innodb رو پیشنهاد میکنم بهتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 اما در کل توصیه میکنم اگه مبتدی هستید و فروشگاهتون هم فروشگاه زیاد بزرگی نخواهد بود Myismam رو انتخاب کنید و اگر برعکس این خواهد بود Innodb رو انتخاب کنید .اگه فروشگاهتون رو زیاد آپدیت خواهید کرد و دائما بروزرسانی میکنید بازم Innodb بهتره .در مجموع Innodb رو پیشنهاد میکنم بهتون .سلام آقا بهمن ، خسته نباشید ؟؟ ممنون بابت توضیحتون ، یعنی الان من اگهروی MyISAM دصب کنم و زیاد سایتم رو بروزرسانی کنم به مشکل بر می خورم ؟؟؟در ضمن الان من روی هاستم نمیتونم با Innodb نصب کنم و مجبورم با myisam نصب کنم {که البته هنوز تو اینمورد هم موفق نشدم }، بعد ها به مشکل بر نمیخورم ، اگه تو این ضمینه میتونی کمکم کنید من یوزر و پسورد هاستم رو بدم یه نگاهی بندازید ، شاید شما تونستید مشکل من رو رفع کنید ، یه هفته هست که درگیرش هستم ، ممنون [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلام من با این دستور : SELECT TABLE_NAME, ENGINE FROM information_schema.TABLESWHERE TABLE_SCHEMA = 'db_name' متوجه شدم engine همه جداول null هستش.. آیا این طبیعی هست یا مشکلی داره که null هستن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .