رفتن به مطلب

یهترین موتور دیتابیس برای پرستاشاپ

turkoghlan

پست های پیشنهاد شده

یه سوال برای پرستاشاپ Innodb بهتره یا myisam ؟؟ لطفا جواب قطعی بدید ، ممنون؟

در ضمن مکنه مشکل من تو نصب پرستاشاپ و خطا در ایجاد پایگاه داده مربوط به نسخه ی php هاستم باشه ، به نظرتون کدون نسخه بهتره ، ؟؟

اینم مشخصات هاستم

http://8pic.ir/images/71r9rvnekldzlpmjr9ri.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهتر بودن بستگی به فاکتورهای زیادی داره و نمیشه قطعی گفت . حتیمیشه گفت سایز دیتابیس و بزرگی فروشگاه و اینکه چند تا محصول خواهد داشت و .. هم رو این مورد تاثیر میذاره .

اما در کل توصیه میکنم اگه مبتدی هستید و فروشگاهتون هم فروشگاه زیاد بزرگی نخواهد بود Myismam رو انتخاب کنید و اگر برعکس این خواهد بود Innodb رو انتخاب کنید .

اگه فروشگاهتون رو زیاد آپدیت خواهید کرد و دائما بروزرسانی میکنید بازم Innodb بهتره .

در مجموع Innodb رو پیشنهاد میکنم بهتون .

لینک به دیدگاه

اما در کل توصیه میکنم اگه مبتدی هستید و فروشگاهتون هم فروشگاه زیاد بزرگی نخواهد بود Myismam رو انتخاب کنید و اگر برعکس این خواهد بود Innodb رو انتخاب کنید .

اگه فروشگاهتون رو زیاد آپدیت خواهید کرد و دائما بروزرسانی میکنید بازم Innodb بهتره .

در مجموع Innodb رو پیشنهاد میکنم بهتون .

سلام آقا بهمن ، خسته نباشید ؟؟

ممنون بابت توضیحتون ، یعنی الان من اگهروی MyISAM دصب کنم و زیاد سایتم رو بروزرسانی کنم به مشکل بر می خورم ؟؟؟

در ضمن الان من روی هاستم نمیتونم با Innodb نصب کنم و مجبورم با myisam نصب کنم {که البته هنوز تو اینمورد هم موفق نشدم }، بعد ها به مشکل بر نمیخورم ، اگه تو این ضمینه میتونی کمکم کنید من یوزر و پسورد هاستم رو بدم یه نگاهی بندازید ، شاید شما تونستید مشکل من رو رفع کنید ، یه هفته هست که درگیرش هستم ، ممنون

shabake.karan1@gmail.com

لینک به دیدگاه

• 1 month later...

سلام

من با این دستور :

SELECT TABLE_NAME,

ENGINE FROM information_schema.TABLES

WHERE TABLE_SCHEMA = 'db_name'

متوجه شدم engine همه جداول null هستش.. آیا این طبیعی هست یا مشکلی داره که null هستن؟

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...