nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 سلام در پرستا یه گزینه هست فعال سازی پرداخت میهمانکه خودش نوشته با اجازه به بازدید کندگان برای ایجاد سفارش بدون ثبت نام منم گزینه فعال گذاشتم اما هیچ تفاوتی در عمل با ایجاد حساب کاربری نداره م مراحل ثیت نام داره و یکسان هم هست ممنون از راهنمایی دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 هیچ تفاوت خاصی نداره پس بیخیال این مورد بشین ( فقط یک تفاوت داره اونم اینکه رمز عبور درخواست نمیکنه ازتون ، پس بهتره استفاده نکنید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 هیچ تفاوت خاصی نداره پس بیخیال این مورد بشین ( فقط یک تفاوت داره اونم اینکه رمز عبور درخواست نمیکنه ازتون ، پس بهتره استفاده نکنید )محصولات من دانلودی از اون طرف به ترکیبات هم احتیاج دارم نمی تونم بزارم رو مجازی دو تا مشکل دارم 1.احتیاجی به ادرس تحویل ندارم (فرایند ثبت نام خیلی طولانیه) 2.مجبورم یه حامل الکی هم تعریف کنم که بازم در فرایند خرید اضافی هستبهترین راه حل چی میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 بهترین راه حل برای محصولات دانلودی خرید ماژول سبد خرید فروش فایل هست که در بازارچه میتوانید خریداری کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .