turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلام ، و خسته نباسید اول اینکه گزینه ی افزودن به سبد خری زیر محصولات نمایش داده میشه ولی غیر فعاله ، چطور فعالش کنم ؟؟؟ { چند تا تاپیک در این مورد بود خوندن اما اونا می خواستن غیر فعال یا حذفش کنن } دوم اینکه تو سایت اولی که براتون لینکشو قرار میدم ، اگه موس رو روی قسمت زنانه ببرید تو منوی باز شده دوتا عکس هم هست ، اون عکس ها رو از کجا باید قرار یدم ، ممنون www.f17254.xzn.ir/prestashop یک مشکل دیگ هم دارم وقتی تو سایت روی نمایش سریع کلیک میکنم صفحه به جای نمایش عکس ها به این شکل میاد آدرس سایت www.shop.shabakekaran.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 1. وقتی اضافه به سبد خرید غیر فعاله یا محصولتون موجودی نداره یا ترکیبات داره2. از بخش "کاتالوگ -> شاخه ها" شاخه های مورد نظرتون رو ویرایش کنید و بندانگشتی قرار بدید براش3. نمایش سریع به همین صورت هست و فقط عکس ها رو نشون نمیده لطفا قبل از ارسال تاپیک هم در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid_black ارسال شده در خرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2015 دوستان من تو قسمت ورود به حساب مشتری مشکل دارم مشکل فقط ما مرورگر کروم هستش و کاربری که با مرورگر کروم می خواد وارد حساب کاربری بشه نمی تونه ولی با مرورگرهای دیگه مشکلی نداره. البته ورژن پرستاشاپ 1.6.0.6 هستش که از همین جا دانلود کردم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2015 آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid_black ارسال شده در خرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2015 دوستان من تو قسمت ورود به حساب مشتری مشکل دارم مشکل فقط ما مرورگر کروم هستش و کاربری که با مرورگر کروم می خواد وارد حساب کاربری بشه نمی تونه ولی با مرورگرهای دیگه مشکلی نداره. البته ورژن پرستاشاپ 1.6.0.6 هستش که از همین جا دانلود کردم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه www.sinapardazesh.com تازه راه اندازی کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 آدرس رو به بدون www تغییر بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .