m3qd4d ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیزبنده یک قالب نایس شاپ و سبد ویژه ی فروش فایل از بازارچه خریداری کردم و دوستان زحمت نصبش را کشیدن.اما دیروز که ماژول زرین پال را روش نصب کردم به یه مشکل برخوردم، بعد از نصب ماژول و پیکر بندی وقتی توی فروشگاه میخام یه محصول تستی خریداری کنم بعد از اینکه پرداخت با زرین پال را روش کلیک میکنم به این صفحه هدایت میشه :http://pajuhane.com/module/pdvcart/modules/zarinpalpayment/payment.phpو این پیغام را میده که "با عرض پوزش، صفحه ای که وارد کرده اید دیگر موجود نمیباشد" لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم که ان مشکلم برطرف بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 توی تاپیک سبد خرید ویژه فروش فایل ارسال کنید پستتون رو مربوط به اون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .