اکبر مقدم ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 سلام امروز دیدم خیلی از بچه ها دنبال ماژول بلاگ سازگار با پرستا 1.6 هستن خوب این ماژول که رایگان تو سایت خود پرستا شاپ قرار داره اما من با کمک دوستای خوبم تونستم این ماژول رو فارسی کنم و الان هم برای استفاده دوستان تو سایت قرار دادم اما اموزش نصب این ماژول:1- فایل زیپ دانلود شده رو تو دکستاپ کامپیوتر باز کنین توی این فایل 12 فایل زیپ دیگه وجود داره2- از قسمت مدیریت پرستا شاپ فروشگاهتون وارد قسمت مازول ها بشوید و از اونجا بر روی لینک افزودن یک ماژول جدید (واقع در بالا قسمت سمت چپ مانیتور) کلیک کنید سپس بر روی انتخاب فایل کلیک کرده و تک تک فایل های زیپ باز شده رو بارگزاری و نصب کنیدتوجه داشته باشید که از اکسترانت کردن این فایل زیپ ها مستقیم در سی پنل خودداری کنید چون هیچکدوم از فایل ها درست نصب نمیشه3- پس از نصب مازول ها میتوانی با جستجوی کلمه SmartBlog از نصب بودن ماژول ها مطمئن بوده و تک تک انها را مدیریت و پیکره بندی کنید.4- برای ارسال مطلب و یا اضافه کردن شاخه ها میتوانید بر روی Blog کلیک کرده و موارد مورد نظر خود و همچنین مطالب رو اضافه کنیدhttp://8pic.ir/images/g5wrurvhe3qltpekaofj.png 5- برای اینکه بتوانید مطالب ارسالی خود را در فروشگاهتون و در سمت چپ و یا راست نشون بدین میتونین از مدیریت جاگیری مازول ها (و استفاده از مازول “smartblogrecentposts” ) و جاگیری اون در سمت راست و چپ از این گزینه هم استفاده کنیداینم یه نمونه لینک برای کمک در مورد اضافه کردن تازه ترین اخبار تو بلوک چپ و راست فروشگاه لینک سازنده دموی نمای اصلی بلاگ دموی نمای ستون تازه ترین خبر ها در ستون چپ فروشگاه اینم یه آموزش در مورد این ماژول در آخر اگه از این ماژول و فارسی شده اون راضی و خشتون اومد یه صلوات بفرستینsmartblog.zip واکنش ها : ndesign، Shabro، prestanode و 13 نفر دیگر 16 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 سلام چطور باید در صفحه بلاگ ، بلوک های ( شاخه ها ، آرشیو ، آخرین نظرات ، آخرین مطالب و ... ) رو ظاهر کرد ؟یه سوال دیگه من وقتی چیزی در بلاگ مینویسم در لیست آخرین مطالب در فروشگاهم نمایش داده نمیشه ؟ برای این چه باید کرد ؟ واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 سلاماولا باید کلیه فایل های همراه ماژول رو نصب کنید حدود 12 ماژول و بعد برین به ویرایش قالب . صفحات وبلاگ رو پیدا کنید و جلوشون دو تا تیک هست ، یکی برای ستون راست و دیگری برای ستون چپ . فقط یکی از تیک ها رو فعال کنید و بقیه رو غیرفعال :http://ipresta.ir/forum/attachment.php?thumbnail=2902 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 آقا همچی درسته الی یه چیز که خیلی داره اذیت میکنه!تنظیمات خاصی داره؟! اگه داره یا کسی مشکلو میدونه بهم بگه وقتی پست میذاری تو صفحه بلاگ با عکس میاد ولی وقتی ادامه مطلبو مزنب نه عکس پست میاد نه متنی که برای پست نوشتی واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 دوست عزیز شما پست های خود ماژول رو حذف کنید و سپس براش زیر شاخه و نویسنده تعریف کنین و در آخر چند تا پست قرار بدین و اونوقت ببینین مشکلتون حل میشه یا خیر این مشکل شما واسه منم پیش اومده بود که با حذف کردن کلیه پست های پیشفرض ماژول بلاگ و تعریف کردن زیر شاخه و پست جدید حل شد واکنش ها : Hamid2day و amirrzd 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 دوست عزیز شما پست های خود ماژول رو حذف کنید و سپس براش زیر شاخه و نویسنده تعریف کنین و در آخر چند تا پست قرار بدین و اونوقت ببینین مشکلتون حل میشه یا خیر این مشکل شما واسه منم پیش اومده بود که با حذف کردن کلیه پست های پیشفرض ماژول بلاگ و تعریف کردن زیر شاخه و پست جدید حل شددستت درد نکنه درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 سپاس از زحمتی که کشیدیداداش فقط یه ایتم به اسم Uncategories ترجمه نشده از کجا ترجمه کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 دوست عزیز فکر کنم اون مال شاخه ها هستش می تونین از مدیریت پرستا و قسمت Blog بر روی BlogCategory کلیک کنید و از اونجا هم میتونین شاخه اضافه کنین و هم اینکه اون کلمه رو به هر اسم دلخواهی عوض کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلامدوستان من مطلب مینویسم براش عکس هم میزارم اما توی تنظیمات پست یه عکس از خودش در میاره ! عکس موبایل ! رفتم تو ویرایش ماژول و حذف قدیمی Thumblr رو زدم اما برای پست جدید که میزارم از عکس پست قبلی استفاده میکنه ! مشکلش کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در خرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 دوست عزیز یه بار کلیه پست های قدیمی رو پاک کنید و اگه پست کم گذاشتین اونا رو هم پاک کنین چون واسه یکی از دوستام این مورد پی اومده بود که با پاک کردن پست ها و خهالی کردن کش مرورگر و پرستا این مشکل حل شد البته حتما کش پرستا رو خالی کنید و دوباره یه پست بزارین ببینین حل میشه یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلامپستی که در بلاگ میزارم در فروشگاه در قسمت آخرین مطالب نمایش داده نمیشه و فقط 3 تصویر پیش فرض هستند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در خرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 در قسمت پارامترهای پیشرفته بر روی کارایی کلیک کرده و بر روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید تا کش پرستا پاک بشه در اخر کش مرورگرتون رو هم بوسیله دکمهCtrl+F5 پاک کنید به احتمال قوی مشکلتون برطرف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلام برای پاک کردن کش در قسمت کارایی ، کش رو روی بله قرار دادم و 4 گزینه باز شد . کدوم رو باید نصب و انتخاب کنم . طبق تصویر زیر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 داداش تمامی پست ها و شاخه ها رو پاک رکدم کمپایل هم کردم بازم یه پست دادم با اینکه عکس پستم رو توی وبلاگ نشون میده اما تو پنل مدیریت برداشته یه عکس واسه خودش گذاشته !تو وبلاگم ردیفه و درسته اینجا خرابه میترسم کلی مطلب بزارم بعد یه مشکی پیش بیاد بخوام همه پست ها رو مجدد بزازمادرس وبلاگمhttp://www.iroption.com/blog نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در خرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلام برای پاک کردن کش در قسمت کارایی ، کش رو روی بله قرار دادم و 4 گزینه باز شد . کدوم رو باید نصب و انتخاب کنم . طبق تصویر زیر .والا من به چنین مشکلی تا حالا برخورد نکردم ولی فکر کنم از عدم نصب مازول های که نشون داده هستش و باید این چند تا مازول رو تو سرورتون نصب بشه البته دوستای دیگه بهتر میتونن کمک کننداداش تمامی پست ها و شاخه ها رو پاک رکدم کمپایل هم کردم بازم یه پست دادم با اینکه عکس پستم رو توی وبلاگ نشون میده اما تو پنل مدیریت برداشته یه عکس واسه خودش گذاشته !تو وبلاگم ردیفه و درسته اینجا خرابه میترسم کلی مطلب بزارم بعد یه مشکی پیش بیاد بخوام همه پست ها رو مجدد بزازمادرس وبلاگمhttp://www.iroption.com/blogفکر نکنم موردی داشته باشه شما چند تا مطلب بزارین ببینین اگه تو صفحه اصلی بلاگ همون تصاویری که آپلود کردین رو نشون میده پس مشکلی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 سلام بخش هایی که در عکس مشخص کردم رو چطور باید در اسمارت بلاگ ایجاد کرد ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در خرداد 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 برای نشان دادن کلمات کلیدی اولا باید مازول مربوطش نصب باشه (Smart Blog Tag ) بعد وقتی مطلب میزاری باید کلمات کلیدی رو براش تعریف کنی تا نشون بده لینک شبکه های اجتماعی هم باید مازول مربوطش نصب باشه (Smart Blog Moduel Add This Button)مطالب مرتبط هم همچنین باید مازول مربوطش نصب باشه ( Smart Blog Related Post )و همچنین چند تا مطلب برای شاخه ها بزارین تا مطالب مربوط به همون شاخه رو نشون بدهدر کل باید 12 ماژول همراه بلاگ نصب باشه تا همه موارد بالا نشون بدهدر ضمن من تو CSS ماژول بلاگ تغییراتی دادم که بهتر شده اینم نمونه اگه دوستان تمایل دارن فردا یه آپدیت جدید برا این ماژول میزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
helenoftroy ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 بخش خبری سایت ما با استفاده از این ماژول و البته شخصی سازی های انجام شده، راه اندازی شدخوشحال میشیم نظر یا انتقاد دوستان رو در مورد بخش خبر بدونیم http://allsport.ir واکنش ها : mojesefid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 سلاممن همونطور که گفتید ماژول را نصب کردم اما صفحه بلاگ ایجاد نشد. در منو BLOG هم روی گداشتن blog post که کلیک میکنم صفحه سفید میشه در قسمت category هم بعد سیو صفحه سفید میاد و سیو نمیشه.لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 اگر ممکنه آپدیت ماژول اسمارت بلاگ رو بزارید تا آپدیت کنیم ... و اگر ممکنه css هایی که برای بهبود قالب نوشتید رو در صورت امکان قرار بدید . اگر مبلغی داره هم متقبل میشیم...با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در تیر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2015 لطفا آپدیت و css ها رو بزارید منتظر هستیم...ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir_legend ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 با سلام.یه مشکلی برخوردم.اطلاعات مربوط به اخبار رو وارد می کنم.صفحه اصلی سایت هم خبرش میاد ولی وقتی روی لینک کلیک میشه، پیغام این صفحه موجود نمیباشدبا عرض پوزش، صفحه ای که وارد کرده اید دیگر موجود نمیباشد. ظاهر میشه. میشه راهنمایی کنین.www.depmarket.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
t3.nano ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 ماژول بسیار خوبی است،واقعا خسته نباشید و ممنونفقط یک مشکل دارد،در نمایش ماژول smartblogrecentposts تاریخ به میلادی نوشته میشه،آیا امکانش هست درستش کنین؟اگردرست بشه واقعا عالی و کامل میشهممنون،موفق و شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
search129 ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سلام عناوین مطلب به صورت رنگ زرد نشون داده میشه که عملن خوانا نیست .میشه رنگ رو عوض کرد مثلن مشکی یا آبی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 سلام. من هرکاری می کنم ادامه مطلب رو نشون نمیده.فقط تو صفحه اصلی وبلاگ خلاصه متن میاد و عکس ولی ادامه مطلب رو که میزنم فقط عکس رو نشون میده و مطلب اصلی نمیاد.تمام این کارایی که دوستان فرمودن رو هم انجام دادم ولی نشد. کسی نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .