e.noori ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 سلام.من یه حامل پیک موتوری تعریف کردم که کاربر وقتی جنس رو دم در منزلش تحویل گرفت، همونجا پول رو پرداخت کنه.حالا این پرداخت پول یا نقدی باشه یا الکترونیکی(دستگاهpos)کجا میتونم به کاربر این امکان رو بدم که پرداخت نقدی یا پرداخت از طریق دستگاهpos رو انتخاب کنه؟در واقع کجای فرم روش پرداخت، این امکان رو اضافه کنم که کاربر بتونه انتخاب کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 باید دو حامل بسازید و راه دیگه ای نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gama118 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 در حامل فقط مبلغ ارسال مشخص میشه مبلغ سبد خرید رو بخوایم نقدی بگیرم چیکار باید بکنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .