leilaaa ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 بر طبق دمو قالب دارچینا محل قرار گیری لوگو در قسیمت ذورنقه داخل هدر است ولی من هر چی لوگو رو در قسمت تنظیمات/ قالب ها آپلود می کنم. و همچنین از تو مدیریت فایل تصویر logo.png رو تو پوشه img روت آپلود می کنم و تو تنظیمات تصویر هم فرمت png می زارم ولی بازم نمایشش نمیده در حالی که وقتی قالب به دیفالت تغییر می دم لوگو دیده می شه. سوال دیگه اینکه چجوری می تونم لوگو رو عریض تر از ذوزنقه پیش فرض نمایش بدم؟ اینم آدرس سایت naphotelling.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 تاپیک قالب دارچینا رو بخونید . باید لوگو رو دستی در پوشه img قالب کپی کنید . فرمتpng اسم logo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leilaaa ارسال شده در خرداد 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 من هم دستی تصویر logo.png تو img روت ریختم هم تو img دارچینا ولی فرقی نکرد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leilaaa ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 من فایل logo.png هم تو img روت و هم img دارچینا ذخیره کردم. از تو تنشیمت قالبم این تصویر انتخاب کردم .فرمت تصاویرم رو png گذاشتم بازم درست نشد.خواهش می کنم یکی کمکم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adinehbazar ارسال شده در خرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2015 با سلام ، دوست گرام وارد سی پنل سایتتون بشید و در پوشه img فایل لوگوی خودتون را با پسوند png درج کنید و مشکلتون حل میشه adinehbazar.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .