minamohamadirad ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 سلام خسته نباشیدمن میخوام کلاس quantity رو حذف کنم چه جاهایی باید کدش حذف بشه تا مشکلی توی انجام مراحل پرداخت و... پیش نیاد؟هدفم از اینکار اینه که تعداد که قبل از افزودن به سبد خرید تعیین میشه رو از ستون سمت چپ محصولام حذف کنم چون محصولات ما خدماته و تعداد براش بی معنیهمیتونید راهنماییم کنید؟! باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 نیاز به حذف از تک تم فایل ها نیست . کافیه با استایل دادن مخفیش کنید ( CSS ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
minamohamadirad ارسال شده در خرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 نیاز به حذف از تک تم فایل ها نیست . کافیه با استایل دادن مخفیش کنید ( CSS )کجا باید این کارو بکنم؟ یکم دقیق تر میشه بگید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .