pezhman020 ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 با سلام و خسته نباشیدمن می خواهم با پرستا1.6 فروشگاه فروش فایل راه اندازی کنم. دوستان میشه راهنمایی کنید من چطور می تونم میزان حجم آپلود فایل های دانلود یم رو افزایش بدم - الان از 30mb بیشتر نمی تونم آپلود کنم - میزان آپلود در php سرور من 2000 مگابایت هستبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pezhman020 ارسال شده در خرداد 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 چگونگی افزایش میزان آپلود فایل (برای محصولات دانلود -مجازی) با سلام و خسته نباشیدمن می خواهم با پرستا1.6 فروشگاه فروش فایل راه اندازی کنم. دوستان میشه راهنمایی کنید من چطور می تونم میزان حجم آپلود فایل های دانلود یم رو افزایش بدم - الان از 30mb بیشتر نمی تونم آپلود کنم - میزان آپلود در php سرور من 2000 مگابایت هستبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 به بخش مدیریت برید و وارد منوی مدیریت » تنظیمات بشید. این بخش تنظیماتی برای آپلود داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .