مجتبی ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 با سلام خدمت کاربران عزیز انجمن پرستا٬دوستان اگر ممکنه نام و اطلاعاتی (رایگان یا تجاری بودن) از قالب سایت زیر به من بدهید:http://baghalbashi.ir/ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 به سایت آقا بهمن مراجعه کنینhttp://mypresta.ir/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7/16-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مجتبی ارسال شده در خرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 ممنون از پاسختون اون صفحه رو از طریق گوگل قبلا دیدم. ولی نه دکمهای برای دانلود داره نه دکمهای برای خرید.از طریق فرم تماس با مای اون سایت هم جویا شدم٬ فعلا جوابی ندادند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 ممنون از پاسختون اون صفحه رو از طریق گوگل قبلا دیدم. ولی نه دکمهای برای دانلود داره نه دکمهای برای خرید.از طریق فرم تماس با مای اون سایت هم جویا شدم٬ فعلا جوابی ندادند.دوست عزیز نمونه کار اختصاصی یعنی چی ؟نمونه کار اختصاصی یعنی اینکه اون قالب برای یک فرد به صورت اختصاصی و سفارشی کار شده . یعنی صاحب امتیاز قالب و صاحب قالب یک نفر خاص هست و اون نفر خاص ، پول داده و براش یک قالب اختصاصی طراحی شده که فقط مال خودش باشه . به عبارت ساده تر اون قالب فروشی نیست و صرفا یک نمونه کار می باشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مجتبی ارسال شده در خرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 ممنون از پاسختون اون صفحه رو از طریق گوگل قبلا دیدم. ولی نه دکمهای برای دانلود داره نه دکمهای برای خرید.از طریق فرم تماس با مای اون سایت هم جویا شدم٬ فعلا جوابی ندادند.دوست عزیز نمونه کار اختصاصی یعنی چی ؟نمونه کار اختصاصی یعنی اینکه اون قالب برای یک فرد به صورت اختصاصی و سفارشی کار شده . یعنی صاحب امتیاز قالب و صاحب قالب یک نفر خاص هست و اون نفر خاص ، پول داده و براش یک قالب اختصاصی طراحی شده که فقط مال خودش باشه . به عبارت ساده تر اون قالب فروشی نیست و صرفا یک نمونه کار می باشد .بله دوست عزیز٬ قالب اختصاصی رو میدونم چیه٬ ولی من نمیدونستم قالب فوق اختصاصی است. دوست عزیزی که پاسخ اول رو دادند هم به اختصاصی بودن این قالب اشارهای نداشتند. در صفحهی مربوطه هم ننوشته که قالب اختصاصی است.به هر حال ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 دوست عزیز چرا ناراحت شدین؟شما اطلاعات قالب رو خواستین من هم گفتم طراحش آقا بهمنه و آدرس خود قالب هم دادم، حالا اختصاصی و... رو خودشون گفتن چی به چی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مجتبی ارسال شده در خرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 خیر دوست عزیز٬ بنده اصلا ناراحت نشدم. از پاسخگویی شما هم کمال تشکر رو دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .