online ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 باسلام برای افزایش تعداد کاراکتر های ویژگی یک محصول از کدوم قسمت باید اقدام کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Gharbkala ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 من هم این مشکلو دارملطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 یک راه بهتون معرفی میکنم ولی خودم تستش نکردم. بکاپ هم تهیه کنید قبلشبه phpMyAdmin دیتابیس مراجعه کرده و روی دیتابیس فروشگاهتون کلیک کنید و به دنبال جدول ps_feature_lang بگردید. روش کلیک کنید و از منوهای بالا روی structure بزنید. حالا مقدار value رو از لیست پیدا کرده و روی change کلیک کنید. در نهایت length اون رو زیاد کنید یا type اون رو روی long text بذارید و ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .