mortezasj ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 سلاممن تصمیم دارم در فروشگاهم کد بفروشم ، یعنی هر محصول یک لیست کد مخصوص خودش داشته باشد و خریدار بلافاصله بعد از خرید یکی از آن کدها را دریافت کند ( هرکد مخصوص یک خریدار)لطفا من را راهنمایی کنیدبا تشکر از پشتیبانی خوب شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 از طریق تعریف محصول مجازی می تونین این کار رو بکنینآموزشش رو تو انجمن سرچ کنین و مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در خرداد 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 از پاسختون ممنوندر محصول مجازی به صورت معمول تمام خریداران یک فایل کاملا مشابه رو دریافت میکنند. ولی من میخوام هرخریدار یک کد مخصوص خودش رو دریافت کند.در انجمن جواب سوالم رو پیدا نکردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 از طریق بازارچه اقدام کنین و درخواستتون رو مطرح کنین، چون محصول مجازی دقیقا همون هست که شما هم اشاره کردین اما اینکه یک کد منحصر به فرد رو یک بار بفروشین و تموم شه ماژول اختصاصی می خواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 سلامماژول خارجی برای این کار وجود دارد که فکر میکنم حدود 700 تومن قیمتش باشه البته مطمئن نیستم شایدم بیشتر باشه.خودمون هم میتونیم بنویسیم که باید از بازارچه درخواست بدید. البته تا اواخر فروردین برنامه هامون بسته شده و سفارش شما آخر فروردین استارت خواهد خورد. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .