Stealthy ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 سلام و عرض ادبدوستان من میخوام به منوی بالای سایت که توش دو گزینه "تماس با ما - ورود به حساب" وجود داره، آیتم اضافه کنم، میشه اسم ماژولش رو بگید. سرچ کردنم به نتیجه ای نرسید. یا اگه قبلن تو انجمن بهش اشاره شده لینک کنید بیزحمت. تو انجمن سرچ کردم و نمیدونم از چه کلمه کلیدی برای اون منو استفاده کنم.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 اون بخش ماژول نداره و یک جایگاه هست برای سایر ماژول ها Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Stealthy ارسال شده در خرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 اون بخش ماژول نداره و یک جایگاه هست برای سایر ماژول ها Sent from my Xperia using Tapatalk proراهی نداره کنار اون ها چندتا لینک دیگه اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 راهش استفاده از ماژول html هست و کد مربوطهمن توی یه تاپیک کد و توضیح کاملش رو داده بودماضافه کردن لینک به منو بالا یا منو بالا یا عبارت شبیه به این رو سرچ کنین پیدا می کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Stealthy ارسال شده در خرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 میتونم منوی اطلاعات که توی بلوک محتوی هست رو کنارش اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 با اون آموزشی که هست می تونین هر صفحه یا لینکی رو که دارین اضافه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Stealthy ارسال شده در خرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 راه حلی پیدا کردم و اونو برای بقیه دوستان به اشتراک میذارم.ابتدا از پنل هاست برید و فایل nav.tpl که در مسیر زیر پیدا میشه رو برای ویرایش باز کنید: themes/YOURTHEME/modules/blockcontact/nav.tpl خیلی ساده قبل یا بعد از تگ {l s='Contact us' mod='blockcontact'} کد لینکتون رو اضافه کنید، مثل من: TEXTLINK که به جای TEXTLINK متنی رو مینویسید که میخواید نمایش داده شه و به جای URL آدرسی رو مینویسید که هدایتتون کنه به صفحه مورد نظر. واکنش ها : hsmjoon 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .