رفتن به مطلب
⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

ارور جدید در هنگام اضافه کردن عکس محصولات

پست های پیشنهاد شده

با سلام

محصولاتی که گذاشتم همشون عکس دارن منظورم همون تصاویر بند انگشتی هستش و درست کار می کنن اما وقتی الان میخوام یه محصول بزارم و عکس بند انگشتیشو بزارم علامت سوال میشه و این ارور رو میده :

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/...../public_html/images.inc.php on line 82

خط 82 این میشه $mime_type = trim(exec('file -b --mime-type '.escapeshellarg($file['tmp_name'])));

و این حالت رخ میده و صفحه قفل میشه

post-211-14373017501258_thumb.jpg

بدجوری مخمو مشغول کرده خودم میخواستم یه دستکاریایی کنم اما میترسم فروشگام به هم بریزه چون سابقه دارم . ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این مشکل از هاست شماست و exec() رو غیرفعال کردن. ازشون بخواید تا براتون روشن کنند.

برای حل مشکل این راه رو امتحان کنید. شما این 2 خط رو در همونجا پیدا کنید :

elseif (function_exists('exec')) 
$mime_type = trim(exec('file -b --mime-type '.escapeshellarg($file['tmp_name'])));

خطوط بالا رو پاک کنید یا با عبارت زیر جایگزین کنید 

elseif (is_callable('exec')) 
$mime_type = trim(exec('file -b --mime-type '.escapeshellarg($file['tmp_name'])));

لینک به دیدگاه

ممنون از این که پسخ دادید اما این راه رو امتحان کردم و جواب نگرفتم . به هاستم اطلاع دادم منتظر پاسخ هاستم هستم . اگه جواب گرفتم حتما اینجا بیان می کنم تا دوستای دیگه که به این مشکل خوردن سریع رفعش کنند .

ممنونم .

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...