full_hd ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 با سلام محصولاتی که گذاشتم همشون عکس دارن منظورم همون تصاویر بند انگشتی هستش و درست کار می کنن اما وقتی الان میخوام یه محصول بزارم و عکس بند انگشتیشو بزارم علامت سوال میشه و این ارور رو میده : Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/...../public_html/images.inc.php on line 82 خط 82 این میشه $mime_type = trim(exec('file -b --mime-type '.escapeshellarg($file['tmp_name']))); و این حالت رخ میده و صفحه قفل میشه بدجوری مخمو مشغول کرده خودم میخواستم یه دستکاریایی کنم اما میترسم فروشگام به هم بریزه چون سابقه دارم . ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 این مشکل از هاست شماست و exec() رو غیرفعال کردن. ازشون بخواید تا براتون روشن کنند. برای حل مشکل این راه رو امتحان کنید. شما این 2 خط رو در همونجا پیدا کنید : elseif (function_exists('exec')) $mime_type = trim(exec('file -b --mime-type '.escapeshellarg($file['tmp_name']))); خطوط بالا رو پاک کنید یا با عبارت زیر جایگزین کنید elseif (is_callable('exec')) $mime_type = trim(exec('file -b --mime-type '.escapeshellarg($file['tmp_name']))); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
full_hd ارسال شده در فروردین 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 ممنون از این که پسخ دادید اما این راه رو امتحان کردم و جواب نگرفتم . به هاستم اطلاع دادم منتظر پاسخ هاستم هستم . اگه جواب گرفتم حتما اینجا بیان می کنم تا دوستای دیگه که به این مشکل خوردن سریع رفعش کنند . ممنونم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
full_hd ارسال شده در فروردین 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2012 سلام دوستای گلم مشکل من حل شد . به هاستم خبر دادم و مشکل رو بهشون گفتم و ایراد از اونا بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .