jabera ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 سلامعید همگی مبارک یه مسئله ای هست که از اول یخه من را گرفته و ول نمیکنه:-)از 1.5 که بودم تا بعد که اومدم 1.6 و بعد هم نایس شاپپس ایراد باید از دیتابیسی جایی باشه شرح مشکل:از هر دو مشتریم،یکیشون بهم زنگ میزنه که موقع خرید بهم میگه بن تخفیف را وارد کنو چه خالی بذاره چه پر،بازم این ارور برطرف نمیشه راه حل خودم:به مشتری میگم کل سبد خریدت را حذف کن و از اول برو(دست هم به بن تخفیف نزن) تا مشکل برطرف بشه و میشه ولی راه حل اصولیش چیه!؟حدس خودم اینه،کسانی مشکل پیدا میکنند که نشانگر موس را میبرند داخل کادر بن تخفیف و میزنند،بعد دیگه سایت بهش میگه یا بن را وارد کن یا نمیذارم خرید کنی-خخخخخ به نظرتون چیکار کنم!؟www.33pol.net ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 من حدس میزنم که مشتریان شما به جای بعدی روی دکمه ذخیره کلیک میکنند. ممکنه یه عکس از صفحه سبد بذارید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در خرداد 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2015 من حدس میزنم که مشتریان شما به جای بعدی روی دکمه ذخیره کلیک میکنند. ممکنه یه عکس از صفحه سبد بذارید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proمن خودم الان با فایرفاکس رفت یکبار بن را زدم تا خطا بده ولی بعدش مجددا به درگاه بانک وصل شد و...نمیدونم چرا اکثر مشتری ها اینجا ایراد یافتند!؟بعد هم که بن را خالی میگذارند دیگه اروره نمیره و به درگاه بانک وصل نمیشند! من 5مرحله در یک صفحه را انتخاب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .