akam ارسال شده در خرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 سلام صفحه اول سایت، یک هدر وجود داره که گزینه های "تماس با"، "ورود به حساب"، "واحد پول" و همینطور "هم اکنون باما تماس بگیرید" دارد. چطور می توان آنها را تغییر داد؟ آیا مانند فوتر، ماژولی وجود دارد که تیک بزنیم کدام ها را می خواهیم و کدام ها را نمایش نده، یا باید دستی ویرایش کنیم. لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 ماژول های بلوک تماس و اطلاعات کاربرجستجو کنید در انجمن قبل از پرسیدن هر سوال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در خرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 ماژول های بلوک تماس و اطلاعات کاربرجستجو کنید در انجمن قبل از پرسیدن هر سوالممنون، بلوک تماس ویرایش کرده بودم... اطلاعات کاربر سرچ کردم در ماژول ها،"بخش اطلاعات کاربر" ظاهر شد که آنهم برای من غیرفعال بود.موارد دیگری هم در سرچ نمایش داده شد ولی هیچ کدام درخواست من نبود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در خرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 راهنمایی بفرمایید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در خرداد 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2015 کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره؟ من سرچ کردم قبل از سوال و همینطور جدید، موردی که هدر رو تغییر بده، پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 اگر فقط بحث نمایش اون ها هست میتونید از بخش "ماژول ها -> موقعیت ها" از قسمت displayNav ماژول هایی که نمیخواهید رو حذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 برای اضافه کردن لینک هم به اون قسمت باید از ماژول اچ تی ام ال استفاده کنینبه زودی آموزش و کدهاش رو می گذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .