puzzelfix ارسال شده در خرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2015 با سلامباز هم سال جدید و عیدی من به شمادوستان خواهشا امتیاز مثبت و تشکر فراموش نشه بی انصاف نباشیدبا این ماژول دیگر نیازی نیست مشتری داخل سایت شما عضو شود و با یک کلیک تمام اطلاعات وی مثلا اگر اکانت گوگل داشته باشد برای شما نمایان خواهد شدالبته این ماژول یکسری محدودیت ها به علت تحریم دارد که در این تاپیک قدم به قدم به حل مشکلات ان می پردازیم تا به ماژول نهایی برسیملطفا دوستانی که دانش کافی دارند ما را تنها نگذارندلطفا برای این ماژول تاپیک جدیدی باز نکنیدلینک دانلود ضمیمه شد آموزش[align=right]بعد از نصب ماژول به وب سایت زیر رفته و در آن ثبت نام نماییدهمیشه به فکر شما هستیمبعد از ثبت نام یکسری کد بهتون میده بقیه رو هم مثل شکل زیر بروید[align=center]به زودی نسخه فارسی منتشر میشهFirst login to your PrestaShop administration area and navigate to the Modules page.Then click on the link Add a new module and upload the .ZIP file that you have downloaded in the previous step.c. Install the uploaded moduleFirst navigate to the Modules page in your PrestaShop administration area.Then search for the module OneAll Social Login and click on the Install button.2. Configurationa. Open the configuration panelLogin to your PrestaShop administration area, navigate to the Modules pages.Search for OneAll Social Login and click on the Configure link or button.b. Setup the API Connection HandlerClick on the Autodetect the best API Connection Settings button.You should receive a green success message if your server is able to communicate with our API.Your firewall must allow outbound requests on either port 80 or 443.c. Enter your API SettingsTo obtain your API credentials, please login to your OneAll accountand open the page Site Settings \ API Settings & Credentials of a Site. If you do not have a Site yet, pleasecreate a new Site now.Fill out the API Settings and click on the Verify the API Settings button.You should receive a green success message if your credentials are correct.d. Choose the Social Networks that you would like to enablePlease note that many social networks require that the webmastersregister their website before being able to use their services.To be able to use the plugin, you must therefore register your website.This process is straightforward and takes only a couple of minutes.It has to be done only once for each provider and we will guide you through this process. To setup your providers,please login to your OneAll account, select a Site and click on Social Networks.3. Help & Troubleshootinga. The Social Login icons are not being displayedPer default Social Login will be displayed in the sidebar of yourPrestaShop. If your shop does not have a sidebar, then the plugin mightnotbe displayed correctly. In this case you can add Social Login manuallyby copy/pasting the following code into your template (*.tpl files):{$HOOK_OASL_CUSTOM}b. Class 'OneAllSocialLoginController' not foundIf you get an error like PHP Fatal error: Class 'OneAllSocialLoginController' not found then you might haveto refresh the PrestaShop class cache. Simply delete the file /cache/class_index.php from your PrestaShop folder.PrestaShop will automatically create a new, updated version of that file.c. I get a blank page after connecting with a social networkPlease start by refreshing the PrestaShop class cache. Simply delete the file /cache/class_index.php from your PrestaShop folder.PrestaShop will automatically create a new, updated version of that file.If this does not fix the error, then please verify your API settings in the Social Login setup in yourPrestaShop administration menu.d. The API Communication does not seem to work correctlyPlease make sure that your firewall does not block outbound requests onboth ports 80 and 443.One of these ports must allow outgoing requests (from your server toours) so that the plugin can establish a communication with our API.If you have access to the console of your server you can test if outbound requests are allowed by using this command:telnet ping.api.oneall.com 443. If the port is open then you should obtain a result like this:1234~$ telnet ping.api.oneall.com 443Trying 176.9.141.12...Connected to ping.api.oneall.com.Escape character is '^]'.4. Fork on GithubFeel free to fork our GitHub repository to contribute to the development of this PrestaShop module. [/align][/align] واکنش ها : kimato، saeidghodrati، Hamid2day و 3 نفر دیگر 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2015 سلام و تبریک سال نو لینک ضمیمه موجود نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 ظاهرا حذف شده مجدد ضمیمه خواهم کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 ماژول رو پیوست کنین دانلود کنیم ببینیم به چه ترتیب عمل می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 با سلام دوستان ماژول مجددا پیوست شد یکم پیچیدگی داره منم دارم روش کار می کنم به نتیجه رسیدم اطلاع می دهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 با سلام دوستان ماژول مجددا پیوست شد یکم پیچیدگی داره منم دارم روش کار می کنم به نتیجه رسیدم اطلاع می دهمسلام متاسفانه تا کنون من نتونستم دانلود کنم . پیوستی نشون نمیده واکنش ها : kimato 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 پیوست شدش ولی بعد حذف کردم در حال فارسی سازیش هستم به زودی منتشر میشه ولی دموش رو سایت نصب خواستین می تونین ببینین چون آموزش داره و باید اموزششم باتون بذارم با تشکر فقط امتیاز مثبت و تشکر فراموش نشهدوستان واسه من تا الان همشون کار میکنه جز گوگل فکر کنم واسه تحریم باشه ولی بازم دارم روش کار میکنم تا دورش بزنم اگ موفق شدم خبرتون می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2015 دوستان مشکل اکانت گوگل هم حل شدش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در تیر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2015 مشکل ماژول با تحریم ها بر طرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 دوستان این تاپیک رو مجدد بالا میارم تا دوستانی که نتونستن ماژول رو بیابن مجدد ببینن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در تیر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 با سلام متاسفانه ظاهرا استقبالی از این ماژول صورت نگرفت حالا دوستان یا نمی دونن این چه ماژولیه و یا نحوه کارشو نمیدونن باید به اطلاع دوستان برسونم که قیمت این ماژول در سایتهای خارجی نزدیک 150 هزار تومنه و بسیار پر کاربرد بوده و مشتری خیلی راحت وارد سایت میشود و خریدشو میکنه و هرگز دیگر پپسورشو یادش نمی رود واکنش ها : moeinifarshid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r3za ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 همه تنظیمات رو برای گوگل انجام دادم اما در نهایت زمانی که کاربر میخواد وارد شه به یک white page برمیخوره.همچنین در زمان ثبت سفارش هم بلاکی جهت ورود نمایش داده نمیشه و فقط در قسمت ورود کاربر در دسترس هست. واکنش ها : saeidghodrati 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 شما باید تنظیمات سایت را نیز انجام دهیددر سایت من کار میکنه میتونین مشاهده کنید در رابطه با ارور بیشتر توضیح دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 سلام خسته نباسید این ماژول رو 1.6.0.9 کار میکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در دی 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 با سلاملینک فایل ضمینه وچود ندارد لطفا دوباره قرار بدهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 این ماژول روی کلیه نسخه های پرستا کار می کند واکنش ها : ghasemi123 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلام دوستان با تشکر از دوست عزیزمون که این ماژول بسیار کاربردی و بی نظیر رو قرار دادن. واقعا لذت بردم. از این به بعد دیگه نیازی نیست کاربر مراحل ثبت نام رو طی کنه با ایمیل گوگل یا یاهو یا فیس بوکش به سایت لاگین میکنه. هر وقت هم خواست خریدش رو تکمیل کنه فرم اطلاعات براش ظاهر میشه. اینطوری کاربر هم سریعتر خرید می کنه و به مقصودش زودتر می رسه. همه چیش عالیه فقط یه سوال دارم چطور میشه عبارت : Powered by OneAll Social Login رو از زیر ماژول برداشت؟ هر فایلی رو گشتم کدهاشو پیدا نکردم حذف کنم ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان دوستانی هم که صفحه سفید براشو ظاهر میشه از پوشه کش پرستاشاپ فایل class_index.php رو پاک کنن. نگران نباشید پرستا دوباره این فایل رو می سازه خودش. در جواب دوستانی هم که فایل رو نتونسته بودن پیدا کنن آدرسش این هست: https://github.com/oneall/social-login-prestashop برید تو این مسیر دکمه Download رو بزنید. بعد از توی فایل zip نسخه مورد نظرتون رو اکسترکت کنید. بعد دوباره پوششو زیپ کنید و نصب کنید رو فروشگاه. موفق باشید. واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 پاک کردنش راحته ولی اینجا اجازه نمی دن ظاهرا مخالف قوانین سایته واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 پاک کردنش راحته ولی اینجا اجازه نمی دن ظاهرا مخالف قوانین سایته میشه برای من پیام خصوصی کنین. خیلی نیاز دارم. یه دنیا ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 دوستان کسی نمی خواد راهنمایی کنه چه جوری متن زیر ماژول رو وردارم؟ خیلی لازم دارم لطفا کمک کنیدخیلی گشتم ولی جای کدهاشو پیدا نکردم با تشکر واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در آبان 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 منم این مشکل را دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2016 سلام من نصب کردم ولی کار نمیکنه یا من بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید ادرس سایت rubikelec.ir ممنون میشم کسی راهنمایی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2016 سلام من نصب کردم ولی کار نمیکنه یا من بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید ادرس سایت rubikelec.ir ممنون میشم کسی راهنمایی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2016 چرا کار می کنه و نمونش در سایت خود ما هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 آدرس سایت رو گذاشتم. لطف میکنید یه نگاه کنید ببینید ایراد کارم کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .