akam ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 سلام 1- چطور میشه add to wishlist فارسی کنم؟(در صفحه دسته بندی درست است اما در صفحه محصول انگلیسی است) 2- همینطور تو پوشه mails دو نوع فایل html و txt داریم.. من هر دو رو تغییر دادم. اما بازهم ایمیل ها تیترشون انگلیسی هست مثل :THANK YOU FOR SHOPPING WITH با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 از بومی سازی- ترجمه ها می تونین بخش مختلف سایت رو تغییر ترجمه بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در تیر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 از بومی سازی- ترجمه ها می تونین بخش مختلف سایت رو تغییر ترجمه بدینممنون اما مسئله اینجاست که کدام ماژول یا بخش را باید تغییر دهم برای جمله add to wishlist در صفحه محصول. مسئله بعدی این است که ترجمه رایانامه را که می زنم، این پیام را می دهد :برای دریافت فابلهای رایانامه یک مشکل وجود دارد.لطفاً مطمئن شوید که فایلهای انگلیسی در پوشه //public_html/themes/default-bootstrap/modules/sendtoafriend/mails/en/ وجود دارد. راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در تیر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2015 رفتم تو پوشه mails/fa/ فایل چک : هم فایل cheque.html و هم فایل txt شو عوض کردم. تو قسمت ترجمه ایمیل ها، اگه قالب پیش فرض انتخاب کنم هشدارزیر نشون میده و جلوی هربخش نوشته 0 رایانامه های هسته :برای دریافت فابلهای رایانامه یک مشکل وجود دارد.لطفاً مطمئن شوید که فایلهای انگلیسی در پوشه /home/admin/domains/mahagooni.com/public_html/themes/default-bootstrap/mails/en/ وجود دارد. اما اگه به جای قالب، هسته انتخاب کنیم، بعد میزنه 66 رایانامه هسته.... اما وقتی چک رو انتخاب می کنم، تغییرات من توش اعمال شده و نشون میده.. اما بازم وقتی سفارش ثبت می کنم، ایمیلی که برام میاد، همون اطلاعات قبلی نشون میده!!! کار دیگه ای باید انجام بدم تا درست بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در تیر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2015 مشکل ایمیل حل شد. چطور میشه add to wishlist فارسی کنم؟(در صفحه دسته بندی درست است اما در صفحه محصول انگلیسی است) کجای بخش ترجمه این قسمت وجود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 ترجمه ماژول هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .