warface ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی ***این مطلب به کسانی مرتبط می شود که از نسخهی 1.6.0.14 پرستاشاپ بهره می برند.*** آیا شما نیز در بارگذاری(Load) فروشگاه خود، چه در بخش مدیریت و چه در بخش کاربری، احساس تاخیر بسیار کم (در اندازهی 1 یا 2 ثانیه) ولی محسوس می کنید؟ چون من چنین تجربه ای را در نسخه 1.6.0.9 نداشته و ندارم! توضیح این که در حال حاضر به صورت هم زمان هر دو نسخه را روی یک میزبان مشابه نصب کرده ام و نسخه ی 1.6.0.14 در واقع نسخهی ارتقا یافته همان فروشگاهی است که از 1.6.0.9 استفاده می نمود.اشاره: تاکید دوباره دارم که این تجربه مربوط به ارتقا می باشد و بنده اطلاعی از حالت یک نسخه ی تازه تنصب شده 1.6.0.14 ندارم. باعث خوشحالیست تا تجربیات خود را در میان بگذارید که اگر احتمالا مشکلی در این زمینه باشد توسط تیم توسعه پرستاشاپ مورد بازبینی قرار گیرد. با آرزوی بهروزی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 سلام بله دوست عزیز منم با این مشکل مواجهم و با نصب این نسخه سرعت لود پایین اومده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoji69 ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 منم این مشکل رو دارم ولی وقتی سرعتم پایینتره این مشکل تشدید می شه درحالی که سایتهای دیگه براحتی باز می شوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 کندی سایت فاکتورهای زیادی داره و نمیشه صرف دو نسخه رو به این شکل مقایسه کنید مگر این که مطمئن باشید هر دو نسخه از نظر قالب و ماژول و تنظیمات کاملا مشابه هستند Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : igifar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 منم همین مشکل رو دارم با نسخهی 1.6.0.14 قالبم الکترومارکت هست فکر میکنم مشکل از هسته پرستا شاپ باشه. اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seftah.com ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 من هم همین مشکل را دارم.هم در بخش کاربری و هم در بخش مدییریت.بعضی وقتها بخش مدیریت عصبانیم میکنه.چرا اینجوریه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .