alikh1360 ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 با سلامخواهشمندم دوستان راهنمایی کنند مشکل بنده جدیه و نیاز به راهنمایی دوستان دارم از سرور نت افراز به بنده ایمیل زدن که به دلیل مصرف بالای سی پی یو و منابع سرور، سایت بسته می شود و از امروز هم بسته شده متاسفانه. حافظه کش رو من قبلا خاموش کردم و ماژول های بدون استفاده رو هم غیر فعال کردم. نسخه پرستا 1.6.0.6 هست. متن یکی از ایمیل ها اینه:http://i57.tinypic.com/vnpcvq.png ممنون میشم راهنمای بفرماییدسایت: http://karajkala.com قالب: نایس شاپ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در تیر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 از دوستان کسی نیست جواب بده؟؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 بستگی به بازدیدتون داره دیگه ، اگه بازدیدتون زیاده این طبیعیه و باید هاست قوی تری انتخاب کنید . هاست اشتراکی تا یه حدی پاسخگو هست . اگه بازدیدتون پایینه ممکنه مشکل از یک ماژول رایگان غیراستاندارد یا هر چیز دیگه ای باشه که نیاز به بررسی فنی داره و نمیشه اینجوری فهمید . با شماره های بازارچه تماس بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در تیر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 بستگی به بازدیدتون داره دیگه ، اگه بازدیدتون زیاده این طبیعیه و باید هاست قوی تری انتخاب کنید . هاست اشتراکی تا یه حدی پاسخگو هست . اگه بازدیدتون پایینه ممکنه مشکل از یک ماژول رایگان غیراستاندارد یا هر چیز دیگه ای باشه که نیاز به بررسی فنی داره و نمیشه اینجوری فهمید . با شماره های بازارچه تماس بگیرین .خیر بازدید زیادی ندارم به هیچ عنوان صرفه اقتصادی نداره که بخوام هاست اختصاصی/مجازی بگیرم. آیا مسئله از قالب یا ماژول خاصی نیست؟بررسی فنی هزینه داره درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 بنده هم مشکل مشابه شما را داشتم (و بعضا دارم!) و متاسفانه ریشه مشکل مشخص نشد و نزدیک به 2 سال است که از سرور مجازی استفاده می کنم و با این وجود این مشکل هر از چندی برای بنده نیز به وجود می آید. حدس بنده در رابطه با این مشکل، حملات DDoS بود ولی تا جایی که می دانم اگر به سروری این نوع حملات صورت گیرد، میزان بازدید باید در آن بازه به شدت بالا رود ولی برای بنده هیچ وقت مقدار بازدید بالا نرفته و در گزارش های سرور نیز فقط مصرف منابع توسط فایل index.php پرستاشاپ گزارش شده است و نه چیزی غیر از این.اشاره می کنم، این مشکل از زمان پرستاشاپ 1.4 تا کنون که 1.6 را استفاده می کنم، وجود داشته و دارد.----------------------------------------------------------------------------------------اصلاح می شود. آخرین باری که با چنین مشکلی مواجه شده ام به زمانی حدود 4 ماه گذشته باز می گردد که البته از آن زمان تا کنون هیچ تغییر و تحولی در وضعیت ماژول ها یا دیگر موارد، رخ نداده است! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در تیر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 با سلام در قسمت بازارچه بررسی فنی وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 از این لینک میتونید علی الحساب برای خدمات پرداخت کنیدhttp://bazaar.ipresta.ir/prestashop-services/31-prestashop-debugging.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .