sami ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 سلاموقت بخیرسایت من اسکرول افقی خورده ...میشه کمکم کنید؟؟kpcoo.com/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 سایتتون واسه من اسکرول افقی نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در تیر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 اما رو سیستم من اسکرول دارهممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 سلام در فایل زیر در خط 45 مقدار text-indent رو از 5000px به 5000px- تغییر بدید. kpcoo.com/shop/modules/blocknewsletter/blocknewsletter_rtl.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در تیر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 |مچکرممممممم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BaRan ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 سلام در فایل زیر در خط 45 مقدار text-indent رو از 5000px به 5000px- تغییر بدید. kpcoo.com/shop/modules/blocknewsletter/blocknewsletter_rtl.css با سلام ، بنده هم نیز ، همچین مشکلی دارم ، و در هنگام ِ نصب ِ ماژول ِ اسلایدر این مشکل پیش می آید.ممنون میشم راهنماییم کنید : www.general-metric.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 سلام شما هم در خط 222 فایل زیر مقدار text-indent رو از 999em- به 999em تغییر بدین. general-metric.com/modules/homesliderpro/css/styles.css موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .