m_kordi ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 نسخه قبلی فروشگاه را بصورت اتوماتیک به نسخه 1.6.0.6 ارتقا دادم. پوسته مورد نظر را نیز با تغیرات زیادی راست چین و فارسی کردم. ولی بدلایلی از جمله تقویم فرسی و pdf میخواه آنرا به نسخه فارسی شده توسط شما ارتقا دهم. آیا تنها جایگزین کردن چند فایل و فولدر مشکل را حل میکند و یا اینکه راه دیگری را پیشنهاد میکنید. در ضمن آیا امکان ارتقا به 1.6.0.14 همبدون اینکه پوسته دچار مشکل شود وجود دارد؟آدرس فروشگاه : komonika.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 در صورتی که قالب شما با نسخه جدید سازگار باشد میتونید ارتقا بدینارتقا هم روش خودش رو داره که میتونید در انجمن جستجو کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m_kordi ارسال شده در تیر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 با سپاس از پاسخ شما. روی لوکال نسخه 1.6.0.14 فارسی 1.1 شما رو نصب کردم و بعد نصب قالب Warehouse که داشتم و نسخه 3.2 بود متوجه شدم که با نسخه فروشگاه سازگار نیست چون صفحه کاربری و مدیریت هردو بلنک شدند. نسخه فروشگاه خودم در حال حاضر 1.6.0.9 هست و گویا شما این نسخه رو بصورت فارسی منتشر نکردید. حالا بهترین پیشنهاد برای اینکه بتونم از امکانات تقویم شمسی و PDF های اصلاح شده شما استفاده کنم چیه؟ دوم اینکه نسخه فارسی شما تاریخ ماژول وبلاک رو به شمسی تبدیل نمیکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلامبهترین راه ارتقا به نسخه نهایی 1.6.0.14 هست و قالب شما هم با نسخه 1.6.0.14 سازگار هست و کافیه که آپدیت قالب رو از سایت اصلی دریافت و نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .