سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 با سلام و خسته نباشید در قسمت دسته بندی ها وقتی برای تعریف شاخه ها ، میخوام به جای تصاویر بند انگشتی از فونت آیکن استفاده کنم ولی فیلدش رو پیدا نکردم راهنمایی بفرمائین لطفاً نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 چنین قابلیتی نداره تا جایی که من میدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 چنین قابلیتی نداره تا جایی که من میدونممیشه به پرستا شاپ پیشنهاد بدین برای آپدیت های آتی در نظر بگیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 اگه فراموش نکنم چشم بهشون پیشنهاد میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 اگه فراموش نکنم چشم بهشون پیشنهاد میکنمممنون از زحماتتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .