tgf_int ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 زیر فوتر ایمیل هایی که از طرف پرستا واسه مدیر و مشتری ارسال میشه عبارت زیر نمایش داده میشه: راهاندازیشده توسط پرستاشاپ™ آیا راهی واسه حذف یا تغییر اون وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 بومی سازی -> ترجمه ها -> ترجمه قالب های ایمیل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 یک بار اصلاح انجام دادم و ذخیره کردم، الان که میخوام دوباره اصلاح انجام بدم این هشدار بالا نشون داده میشه:8 هشدار وجود داردیک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/blocknewsletter/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/blockwishlist/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/erpillicopresta/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/followup/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/mailalerts/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/referralprogram/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/sendtoafriend/mails/fa/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 هشدار هست توجه نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 آخه بعد از این هشدار ها و تغییرات اولیه دیگه فایلی واسه ادیت وجود نداره!! بومی سازی-->ترجمه-->رایانامه--> رايانامههاي ماژولها MODULES/NAME_OF_MODULE/MAILS/FA برای گرفتن فابلهای رايانامه یک مشکل وجود دارد.لطفا مطمئن شوید که فایلهای انگلیسی در پوشه /home/abc/domains/domain.com/public_html/themes/default-bootstrap/modules/blockwishlist/mails/en/ وجود دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 از بسته اصلی پرستا محتویات پوشه رو در آدرس برابر آدرس بالا پیدا کنید و در هاست بریزید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 تو بسته اصلی تو آدرس زیر:themes/default-bootstrap/mails اصلاً پوشه mail وجود نداره!! من دارم اشتباه می کنم؟! یه پوشه به نام mail تو شاخه اصلی هست ولی تو اون آدرس پیدا نمیکنم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 قرار هم نیست در پوشه قالب پوشه mails وجود داشته باشه. فقط قالب ایمیل برخی ماژول ها رو که تغییر میدید در themes/yourtheme/modules/yourmodule/mails ذخیره میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 از بسته اصلی پرستا محتویات پوشه رو در آدرس برابر آدرس بالا پیدا کنید و در هاست بریزید پس اینو که فرمودین، چطوری باید انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 کدوم رو دوست من؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 همونطور که تو پست های قبلی نوشتم و شما زحمت پاسخ مرحله به مرحلش رو کشیدین، مشکل من این بود که فایلهای زبان فارسی رو نمیتونم اصلاح کنم و موقعی که میرم تو صفحه مربوطه بالا یه هشدار میاد به شرح زیر: 8 هشدار وجود داردیک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/blocknewsletter/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/blockwishlist/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/erpillicopresta/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/followup/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/mailalerts/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/referralprogram/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است ، اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/default-bootstrap/modules/sendtoafriend/mails/fa/و قسمت پایینش که باید فایل ها رو نشون بده و من بتونم با کلیکروشون تغییرات انجام بدم، تعداد فایلها رو -0- نشون میده (عکس صفحه رو پیوست کردم که کامل متوجه منظورم بشین)، و مثلاً به عنوان نمونه روی یکی از اونها که کلیک کردم این پیغام رو داده:برای گرفتن فابلهای رايانامه یک مشکل وجود دارد.لطفا مطمئن شوید که فایلهای انگلیسی در پوشه /home/abc/domains/domain.com/public_html/themes/default-bootstrap/modules/blockwishlist/mails/en/ وجود دارد که شما گفته بودین از بسته اصلی پرستا محتویات پوشه رو در آدرس برابر آدرس بالا پیدا کنید و در هاست بریزید... توی بسته اصلی پرستا که تو سایت شما هست، تو همچین آدرسی فایل فارسی پیدا نکردم... که تو پست های قبل هم توضیح دادم،از کجا باید فایل های اصلی رو انتقال بدم تو هاست؟ (البته اینو هم بگم که الان ایمیل ها ارسال میشن به فارسی، فقط فایل هاش قابل مشاهده نیست برای ویرایش زبان) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 دوست من شما یک نکته کوچیک رو توجه نمیکنیدوقتی ترجمه قالب های ایمیل رو انتخاب کردید. یک انتخابگر دیگه به نام قالب خود را برگزینید هست که باید اون رو تغییر بدید بههسته (هیچ قالبی اتخاب نشده)و بعد ترجمه کنیدهرچه پوشه mails هم دارید توی قالب هاتون پاک کنید . Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 دانوش جان ممنونمن فکر میکردم باید قالب رو انتخاب کرد... مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 من الان همه فایلها رو فوترشون رواطلاح کردم، (توی قسمت فارسی)ولی بازم ایمیل ها با همون فوتر قبلی ارسال میشن! جای دیگه ای هم باید اصلاح بشه آیا؟برای اعمال تغییرات کار دیگه ای به جز ذخیره تغییرات لازمه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 ایراد از اینجا بود که فولدر های میل توقالب پاک نکرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .