ramezoon ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 با درود و وقت بخیر. مشتری هنگام ایجاد حساب کاربری در وارد کردن تاریخ تولد خود از کشوی مربوط با سال با سالهای میلادی روبرو میشود که با ماه های شمسی نمایش داده شده در کشوی مربوط به ماه سنخیت ندارد لطفا برای حل این تناقض راهکاری پیشنهاد بفرمایید. سپاسwww.farnamgostar.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 نسخه پرستاشاپ شما چنده و از اینجا دانلود شده یا خیر؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 نسخه پرستاشاپ شما چنده و از اینجا دانلود شده یا خیر؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro درود و تشکر. 1.6.0.14 . بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 این مشکل رو چک کردم در نسخه ای که من نصب دارم وجود نداره. ممکنه از قالب شما باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 این مشکل رو چک کردم در نسخه ای که من نصب دارم وجود نداره. ممکنه از قالب شما باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro با درود و سپاس. قالب پیش فرض استفاده شده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 سلامدوست عزیز نسخه شما مشکل داره، اگه میتونید دوباره ارتقا بدید و مطمئن بشید که به نسخه فارسی ارتقا میدید.ضمنا ماژولهای رایگان سایتهای خارجی و داخلی رو تا حد امکان استفاده نکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 ضمن پوزش بابت پاسخی که دادم.اگر سفارشی در بازارچه داشتید با ارسال تیکت شماره سفارش رو اعلام کنید تا حقوق شما ضایع نشده باشه.برای تبدیل نسخه فعلی خودتون به نسخه انجمن تیکت بزنید تا کمکتون کنیم.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 ضمن پوزش بابت پاسخی که دادم.اگر سفارشی در بازارچه داشتید با ارسال تیکت شماره سفارش رو اعلام کنید تا حقوق شما ضایع نشده باشه.برای تبدیل نسخه فعلی خودتون به نسخه انجمن تیکت بزنید تا کمکتون کنیم.موفق باشید.درود و تشکر، لطفا برای تبدیل نسخه فعلی فروشگاه به نسخه انجمن راهنمایی بفرمایید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 دوست من به لینک زیر برید و تیکت بزنیدhttb://ipresta.ir/support Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در تیر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 دوست من به لینک زیر برید و تیکت بزنیدhttb://ipresta.ir/support Sent from my Xperia using Tapatalk proبا درود و تشکر، حسب دستور تیکت درخواست تبدیل نسخه 1.6.0.14 فروشگاه به نسخه انجمن در تاریخ4-2-94 به پشتیبانی محترم انجمن پرستاشاپ پارسی ارسال گردید به شماره درخواست 434136 خواهشمند است دستورات مقتضی صادر فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در تیر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 با درود و سپاس و تشکر از زحمات ؛لطفا دسترسی به بخش مدیریت را اامکانپذیر فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .