saman3230 ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 با سلام یه سئوال داشتم ! چرا وقتی حاملی رو از محصول اضافه یا کم می کنیم هیچ تغییری اعمال نمیشه با اینکه وقتی مجددا ویرایش رو می زنم می بینم که این تغییرات همگی اعمال شده !! آیا من باید محصول رو حذف و مجددا اضافه کنم یا این مشکل قابل حله ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 احتمالا مشکل از مرورگر یا سرعت اینترنتتون هست. با یک سیستم دیگه چک کنید ببینید باز هم مشکل دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 احتمالا مشکل از مرورگر یا سرعت اینترنتتون هست. با یک سیستم دیگه چک کنید ببینید باز هم مشکل دارید؟سلام و مرسی از توجهتون فرمایشات شما انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیافتاد حتی cache فروشگاه رو به کل پاک کردم اما بی فایده بود دقیقا از یه محصول به بعد این مشکل پیش اومده و درصورتی که برای همه ی محصولات یه شرایط اعمال شده (یعنی برای همه از منو shipping همه حامل ها رو add کردم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 نمیدونم منتظر نظر سایر دوستان باشیدنظر من اینه که مرتبط با سروره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در تیر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 نمیدونم منتظر نظر سایر دوستان باشیدنظر من اینه که مرتبط با سرورهسلام جالب اینجاست که من سرور رو کلا هم ریبوت دادم اما ظاهرا که هیچ تغییری اتفاق نیافتاد اما بعد از اون محصول اضافه کردم و هیچ حامل رو انتخاب نکردم دیدم که همه چیز عالیه و همه ی حامل ها هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .