amin7x ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 سلام دوستانمن فروشگاهم رو به ساب دامین متنقل کردم و آدرس URL را از طریق دیتابیس تغییر دادم اما متاسفانه هنگام باز کردن سایت عکس ها و فونت ها لود نمیشود. یک مشکل دیگر هم اینست که من نمیتوانم وارد بخش مدیریت بشوم. آدرس سایت: http://shop.begoochi.com منون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 یکبار وارد تنظیمات -> سئو و URLها شده و ذخیره بزنید ببینید مشکل حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در تیر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 یکبار وارد تنظیمات -> سئو و URLها شده و ذخیره بزنید ببینید مشکل حل میشه؟ممنون از پاسختون اما همانطور که گفتم من نمیتوانم وارد بخش مدیریت فروشگاه بشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 دیباگ رو روشن کنید و مدیریتتون رو بیارید ببینید چه خطایی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در تیر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 دیباگ رو روشن کنید و مدیریتتون رو بیارید ببینید چه خطایی میده؟ممنون میشم بگید چطوری دیباگ رو روشن کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلامسوالات متداول رو بخونید ، همچنین تاپیک انتقال پرستاشاپالبته ممکنه با حذف کردن فایل htaccess هم مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در تیر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 سلامسوالات متداول رو بخونید ، همچنین تاپیک انتقال پرستاشاپالبته ممکنه با حذف کردن فایل htaccess هم مشکلتون حل بشه موفق باشیددیباگ رو روشن کردم، صفحه مدیریت هم بالا آوردم ولی هیچ اروری مشاهده نشد.و همچنان مشکل لاگین کردن برقراره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 درخواست بررسی بدید از طریق ارسال تیکتhttp://ipresta.ir/support Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در تیر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 درخواست بررسی بدید از طریق ارسال تیکتhttp://ipresta.ir/support Sent from my Xperia using Tapatalk proدرخواست را ارسال کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marjangh ارسال شده در مهر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 با سلام من در سایتم قبل راه اندازی کامل یه پوشه پرستاشاپ تعریف کرده بودمبعد حالا اون پوشه را محتویاتش را همه رو منتقل کردم به پوشه پابلیک و تمام محتویات منتقل شدولی حالا یه سری تنظیمات رفتهعکس های شاخه بندی منوایکون های دسته بندی در فوتردر حالیکه فقط تغییر مسیر دادمچیکار باید بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2017 سلام 1.اگر پرستاتون رو تازه نصب کردید و اطلاعات زیادی ندارید میتونید همه فایل ها و دیتابیسی که ساختید رو پاک کنید و دوباره پرستا رو نصب کنید و بجای اینکه در یک پوشه جدا بریزید در پوشه public_html نصب کنید. 2.اگر هم امکان پاک کرن پرستاتون نیست و اطلاعاتتون زیاد هست.ابتدا در جدول ps_shop_url تنظیمات زیر را انجام دهید: domain: mysite.ir domain_ssl: mysite.irphysical_uri: / و بعد فایل .htaccessرو پاک کنید.در مرحله بعد به منوی تنظیمات >> سئو و url بروید، و در قسمت تنظیم آدرس url روی دکمه ذخیره بزنید تا فایل htaccess تون دوباره ساخته بشه و ببینید مشکلتون حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marjangh ارسال شده در مهر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2017 با سلام ممنون از توضیحاتتون انجام دادم ولی حل نشد چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marjangh ارسال شده در مهر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2017 یه مشکل دیگه هم اینکه پرداخت در محل با اینکه نصب است ولی از روش های پرداختم حذف شده و موقع خرید نشان نمی دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poper ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام روی mod SSL چطور باید نصب کنیم ظاهر خطایی مبنی بر عدم لود صحیح فایل ها میده . نسخه 1.7 بتا در سایت حراجی لباس نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام سایتتون ارور 500 داره.دیباگتون رو روشن کنید تا خطاش نمایش داده بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .