rmoharrer ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 سلام دوستان.من تازه کار هستم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم.چند تا محصول ایجاد کردم و هر کدام را به یک تولید کننده اختصاص دادم.در صفحه تولیدکنندگان، انتظار داشتم هر محصول در لیست تولیدکننده خودش دیده بشه ولی تمام محصولات در لیست فقط یک تولید کننده دیده میشه؟؟؟عکس هم پیوست کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 اینطوری که نمیشه نظر داد. باید دید محصولاتتون رو چطور اختصاص دادید که این مشکل پیش اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rmoharrer ارسال شده در تیر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 از بخش "کاتالوگ"،قسمت "محصولها " یک محصول جدید تعریف کردم و بعد در قسمت "وابستگی ها " سازنده رو انتخاب کردم.بعد از ذخیره ،از محصول نسخه برداری کردم تا محصول جدید ایجاد کنم.بعد در قسمت وابستگی محصول جدید، سازنده رو به یه تولیدکننده دیگه تغییر دادم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 منتظر نظر سایر دوستان باشید. چیزی به ذهنم نمیرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rmoharrer ارسال شده در تیر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 من نسخه انگلیسی پرستاشاپ ( ورژن 1.6.14) رو بصورت لوکال نصب کردم، تست کردم مشکل لیست تولیدکننده نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 تیکت بزنید تا بررسی کنیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .