tehranwifi ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 با عرض سلام دوستان در پرستای 1.6.0.14 این تیک را هرچی بر میدارم و ذخیره می کنم بالای صفحه هم مینویسه که انجام شد در واقع عمل نمیکنه بازم تیک خورده و برداشته نمیشه http://8pic.ir/images/brwrrd9qfl85pmqgjtz7.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 تست کردم و در حالت عادی چنین مشکلی وجود نداره. یکبار ماژول رو بازنشانی کنید (البته اطلاعات ماژول به حالت اول بر میگرده) ببینید مشکل رفع میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 حذف نصب + نصب مجدد کردم مشکل حل شد اما لطفا این ها را یاداشت کنید تو ورژن های بعدی اصلاح کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مرداد 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 با عرض سلامدوستان هرکاری میکنم این قسمت برداشته نمیشه راه های قبلیو هم تست کردم بی فایده بود پرستای من هم آخرین ورژن فارسیلطفا راهنمایی کنیدhttp://www.uploadax.ir/images/0um1gs8cq6fums8bxm.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 از بخش ماژول ها / موقعیت ها فوتر را پیدا کرده و بخش گفته شده را حذف کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مرداد 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 در این قسمت که شما راهنمایی کردید رفتم اما فوتر ی واسه پاک کردن پیدا نکردم 2 تا فوتر بود که مربوط به بخش کاربری و اطلاعات تماس بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 در این قسمت که شما راهنمایی کردید رفتم اما فوتر ی واسه پاک کردن پیدا نکردم 2 تا فوتر بود که مربوط به بخش کاربری و اطلاعات تماس بودمن تست کردم تیک "نمایش لینکها و اطلاعات مختلف در فوتر" رو برداشتم و دخیره کردم. ریفرش کردم کلا بخش اطلاعات رفت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .