tgf_int ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 سلامپرستا رومن از 1.6.0.6 به 1.6.0.14 آپدیت کردم.بعد از آپدیت هم مشکلی نداشت، بعد از یکی دو روز الان فقط صفحه اول محصولات رو نشون میده، و وقتی صفحات 2 به بعد روکلیک میکنی میزنه "هیچ محصولی وجود ندارد".در صورتی که تعداد محصول و صفحات رو درست نشون میده (مثلاً میزنه 70 محصول - یا 4 صفحه ولی روی هر شماره صفحه ای که کلیک میکنم اون پیغام نمایش داده میشه و فقط صفحه اول رو میشه دید! ) آدرس (لینک) صفحه 2 به بعد به این صورت هست: domain.com/category-name#/page-2 اینم گفتم که شاید بتونه کمکی بکنه! در ضمن گزینه های ناوبری لایه ای رو هم که انتخاب میکنم همون صفحه میاد و میگه هیچ محصولی نیست و بعدش هم گزینه ها محو میشن! توی قسمت جستجو هم هر چیزی جستجو میکنیم همون صفحه میاد!!یا اینکه هر کلمه ای رو توی باکس جستجوی صفحه اول مینویسیم واسه سرچ، هیچی پیدا نمیکنه و می نویسه: "لطفا عبارتی برای جستجو وارد کنید" تو پنل مدیریت هم البته بعد از این جریان نمیره، حالا نمیدونم میتونن به هم ربط داشته باشن یا نه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 آدرس سایت؟ دیباگ رو هم روشن کنید ببینید خطا دارید یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 مشکل از افزایش max_input_vars در فایل .htaccess بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .