jabera ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 سلامهمگی خسته نباشید دوتا سوال دارم:1)داخل محصولات نمایشی فروشگاه یه اطلاعاتی هست-مثل رنگ و مدل و قیمت ونوع محصول و...مدل همون کد کالا هستولی خب اسمش بده و مشتری ها فکر میکنند مدل محصولهمیخواستم اسمش را به "کد کالا تغییر بدم"قسمت ترجمه بخش کاربری بخش product هم تغییر دادم ولی داخل سایت اعمال نشدهکامپیال هم روشن کردم مسیر را اشتباه رفتم!؟مسیر درست!؟ 2)یه مدل آمار هست که واقعا لازمه ولی ندیدم تاحالامثلا برای همین فروشگاه خود پرستا:آخر سال یا هر موقعی ،شاید نیاز بشه بدونیم یه محصول خاص را به چه کسانی فروخته ایمچطوری میشه!؟نثلا فروشگاه سایت آخر سال میخواد ببینه قالب نایس شاپ چه تعداد و به چه کسانی فروخته شده این آمار را میشه دید در پرستا!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 سلامهمگی خسته نباشید دوتا سوال دارم:1)داخل محصولات نمایشی فروشگاه یه اطلاعاتی هست-مثل رنگ و مدل و قیمت ونوع محصول و...مدل همون کد کالا هستولی خب اسمش بده و مشتری ها فکر میکنند مدل محصولهمیخواستم اسمش را به "کد کالا تغییر بدم"قسمت ترجمه بخش کاربری بخش product هم تغییر دادم ولی داخل سایت اعمال نشدهکامپیال هم روشن کردم مسیر را اشتباه رفتم!؟مسیر درست!؟ 2)یه مدل آمار هست که واقعا لازمه ولی ندیدم تاحالامثلا برای همین فروشگاه خود پرستا:آخر سال یا هر موقعی ،شاید نیاز بشه بدونیم یه محصول خاص را به چه کسانی فروخته ایمچطوری میشه!؟نثلا فروشگاه سایت آخر سال میخواد ببینه قالب نایس شاپ چه تعداد و به چه کسانی فروخته شده این آمار را میشه دید در پرستا!؟ ممنونتوی بخش آمار قسمت راست پایین رو بزنید و به لیست آمار میرید و توی قسمت ارزیابی محصولات لیست فروش اون محصول رو میبینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 برای حل مشکل ترجمه تون از بخش "پارامترها پیشرفته -> کارایی" روی "پاک کردن حافظه موقت" کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در تیر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 برای حل مشکل ترجمه تون از بخش "پارامترها پیشرفته -> کارایی" روی "پاک کردن حافظه موقت" کلیک کنیدرفتم-همچین گزینه ای نبودفقط حافظه نهان بود که خاموش روشن زدم نشدحدس میزنم مسیر ترجمه را اشتباه میرم توی بخش آمار قسمت راست پایین رو بزنید و به لیست آمار میرید و توی قسمت ارزیابی محصولات لیست فروش اون محصول رو میبینیددرسته-ولی این فقط آمار کلی میدهمثلا میزنه قالب نایس شاپ به 30نفر فروخته شده طی بازه زمانی خاصمن میخوام بزنه این 30نفر کی بودند:-))) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 مگه میشه نباشه؟ بالا سمت چپ یک کلید داره نوشته "پاک کردن حافظه موقت" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 یک محصول رو ویرایش کنیددر بالا نوشته شده حراج های این محصول که اشتباه ترجمه هستفروش های محصولتون هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .