ellipsis ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 درود بر همه ی دوستان عزیز من یه هاست ویندوز دارم ، برای تست پرستا روش نصب کردم چون می خوام یه فروشگاه بیارم بالا قالب هم از بازارچه خریداری کردم.و اما مشکلی که دارم اینه که پرستا بدون مشکل روی هاست نصب شد و پنل مدیریت هم بدون مشکل باز می شه و تنظیمات پرستا رو می تونم انجام بدم اما آدرس اصلی دومین رو که می زنم صفحه فروشگاه رو نمی یاره و صفحه فروشگاه رو فقط از تو پنل مدیریت می تونم باز کنم، آیا تنظیمات خاصی داره یا اینکه مشکل چیزه دیگست؟پیشاپیش تشکر اگر بتونید کمکی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 نمیاره یعنی چی؟ دیباگ رو روشن کنید ببینید خطا میده یا خیر؟ آدرس سایتتون رو هم بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ellipsis ارسال شده در تیر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 ممنون از پاسخ سریعتون آدرس سایت ellipsis.irدیباگ رو روشن کردم (هنوز هم روشنه البته) این پیغام رو می ده ، [Debug] This page has movedPlease use the following URL instead: http://ellipsis.ir/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 سلاملینک آشنا رو در منوی سئو و urlها روشن کنید، احتمالا درست میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ellipsis ارسال شده در تیر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 مرسی از راهنماییتون اما با روشن کردن لینک آشنا تغییری نکرد.پانوشت : مشکل با تغییر مسیر url استاندارد به بدون تغییر مسیر حل شد.فقط احیانا مشکلی از این بابت پیش نمی یاد ؟ چون تو پرانتز جلوی این گزینه نوشته احتمال ایجاد محتوای تکراری هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen12345 ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 فولدر رو به جایی دیگه تغییر ندادید یا اینکه نصبتون رو از روی ساب دامین انجام ندادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .