mjafari27 ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلام من میخواهم وقتی صفحه رفرش می شود لوگو سایتم را وسط صفحه نمایش بدهدمثل دیجی کالاباید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 اینگونه کارها نیاز به آشنایی با Ajax و Jquery داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در تیر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 ممنون پس از طریق پشتیبانی درخواست میدهم تا دوستان زحمت کار را بکشند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 اگه اشتباه برداشت نکرده باشم منظورتون در صفحه شاخه ها هست که براساس انتخاب فیلتر جستجوی لایه ای از ستون راست ، تا زمانی که محصولات لود نشدن لوگوی سایت اونجا نمایش داده میشه در دیجی کالا . البته در پرستاشاپ هم یه لوگوی کوچیک gif نمایش داده میشه . راحت ترین کاری که میتونید انجام بدین اینه که مکان اون عکس گیف رو پیدا کنید و لوگوی خودتون رو با فرمت گیف جایگزین اون کنید تا نمایش بده به جاش این عکس هست ، لوگوتون رو هم نام همین عکس تو همین مسیر بندازین:http://buysa.ir/img/loader.gif برای روش های دیگر نیز میتونید از بخش تیکت درخواست بدین تا برآورد هزینه شده و براتون انجام بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 ممنون از راهنماییتون درسته همین کار را میخواهم بکنمحالا چطور میتونم این لوگو را وسط صفحه باز کنم بصورت یه عکس مجزا. نمی دونم چی بهش میگید پاپ اپ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .