MarjanP ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 اولا خدمت دوستان عرض ادب و احترام دارماین اولین پست من در ابن فرومه .من تجربه ای ازدنیای زیبای پرستاشاپ ندارم و آماتورم .خیلی دوست دارم که یادبگیرم و اینکه بعد چند روز سرچ نتونستم یه جزوه یا کتاب یا فیلمی پیدا کنم که تا کار با پرستاشاپ رو توضیح داده باشه و اینکه امیدوارم بتونم ار تجربیات شما استقاده ببرم مشکل حال حاضر من ماژول مگا منو هستش و قالب سایت من warehouse . مشکل اینه که موقع مشاهده سایت باکس مربوط به محتویات منو از صفحه نمایشگر بیرون میزنه و برای دیدن محتویات منو باید زوم صفحه رو پایین بیارم .راه حل چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 سلامبه انجمن خوش اومدیدقالب رو از کجا تهیه کردید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MarjanP ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 سلام . مرسی از توجهتونراستش دوستم قبلن برای این سایت و قالب هزینه کرده و من دقیقا نمیدونم از کجا .برای راه اندازی نهایی سایت مشکلات کوچکی وجود دارن که من خیلی علافه مندم به این بهانه با پرستاشاپ بیشتر آشنابشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MarjanP ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 http://esperia.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 مشکل اینه که قالب شما فقط ترجمه شده ولی راستچین نشده. آموزش راست چین سازی قالب ها رو مطالعه کنید در انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MarjanP ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 ممنون نگاه کردم خیلی پیجیده بود نمیدونم بتونم از پسش براممن به یکی از اجزای منو (کیف ) در همین ماژول دسته موردنظر را لینک کردم . این منو زیرمنو نداره و مستقیما باید وارد صفحه مربوط به کیف بشه . این مورد هم کار نمی کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 مطمئن هستین که قالبتون رو با لایسنس و از سایت اصلی تهیه کردید؟ قیمت قالب 69$ هست و فقط از سایت اصلی themeforest قابل خریدهاگر قالب رو با لایسنس اصلی خریدید باید به طراحش برای مشکلاتش پیام بدید در غیر این صورت از راهنمایی در این زمینه معذوریم چون این انجمن کاملا پایبند به قوانین کپی رایت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .